Frida Apartments Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Frida Apartments

Grekland / Kreta
Kladissos, 73 007 Chania, Kreta
Se karta

Frida Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Gratis internet
Strand 600 m Chania 1,5 km 

Hotell beskrivning

 Lägenhetshotell med perfekt läge

 

På mysiga lägenhetshotellet Frida Apartments bor du bekvämt med promenadavstånd till både stranden och Chania hamn. Hotellet ligger på en sluttning vilket gör att du kan njuta av en vacker utsikt över havet och Chania stad.  

 

Hotellet har två härliga poolområden med plats för härliga dagar i solen och svalkande dopp. För de allra minsta finns en barnpool att leka och plaska i. Blir du hungrig eller törstig har hotellet en restaurang som servererar mat och snacks och en bar med fantastisk utsikt. Efter en lång dag vid poolen är det lätt att ta sig till Chania som har ett stort utbud av härliga restauranger och mysiga butiker. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Tvårumslägenhet (max 3 personer)

 

Ljusa och fina tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack mot avgift, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med utsikt över trädgård / byggnad. Badrum med dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet Superior (max 4 personer)

 

Ljusa och fina tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med utsikt över havet eller poolen. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet Superior (max 5 personer)

 

Ljusa och fina tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med havsutsikt. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Busshållplats ca 300 m från hotellet och ett litet urval av mindre butiker. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Frida Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat