Flora Maria Annex Apart Hotel Cypern Cypern Ayia Napa
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Flora Maria Annex Apart Hotel
AYIA NAPA CYPRUS
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

 

På Flora Maria Annex Hotel bor du mitt i centrala Ayia Napa. Hotellet är av enkel standard och det finns inte många faciliteter här, men hotellet är ett bra val för par och vänner som vill utforska Ayia Napas berömda nattliv.

 

Poolområdet har en solterrass med solstolar, parasoller och en liten pool. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där du kan njuta av lata dagar i solen eller svalkande bad i havet.

 

Observera att Flora Maria Annex Hotel inte har en reception, incheckning sker på Flora Maria Hotel. Alla faciliteter, som pool och bar, finns på Flora Maria Hotel som ligger precis bredvid Flora Maria Annex Hotel.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Var uppmärksam på att hotellet ligger väldigt centralt och att ljud från bar- och folkliv kan upplevas som störande. Hotellet rekommenderas för ungdomar och vuxna som vill bo centralt.

Rums information

Studiorum

Enkelt möblerade enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum är inredda med ett kombinerat sov- och vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och öppet tekök med enkel köksutrustning, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch och toalett.

 

Tvårumsägenhet

Enkelt möblerade tvårumslägenheter för 2 personer med möjlighet för två extrabäddar. Alla rum är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet tekök och enkel köksutrustning, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch och toalett.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Centralt läge Pool Bar Gratis internet Avstånd till strand 1 km Ayia Napa centrum 400 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum