Evita Resort Grekland Rhodos Faliraki
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Evita Resort
TrustYou Tooltip Text
Alexandrou Diakou 10, Rhodos, 85131
Hotell beskrivning

Fint hotell beläget i vackra omgivningar


Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.

 

4-stjärniga Evita Resort är ett fint All Inclusive hotell beläget i gröna och vackra omgivningar ca. 4 km från Faliraki. Här trivs både stora och små och hotellet passar perfekt för familjer, par och vänner som vill bo bra i lugna omgivningar.

 

Vid poolområdet finns plats för både avkoppling och bad. Här finns två pooler, varav en med vattenrutschbanor, samt en barnpool för de yngsta barnen. På kvällen arrangerar hotellets animationsteam underhållning och under dagen kan alla barn i åldern 4-12 träffa nya vänner i den internationella miniklubben.

 

Den barnvänliga stranden Faliraki strand ligger ca. 600 m från hotellet. Förutom att njuta av solen och havet går det även att prova på olika typer av vattensportaktiviteter (mot avgift). Vill du utforska området kan du promenera till Faliraki, eller ta en lokalbuss eller taxi till Rhodos stad.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är väldigt långsam och att det inte går att streama film och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum - Ett stort rum 4 personer

Trevligt inredda familjerum med en dubbelsäng och två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks *

10:00 – 11:00

Snacks *

17:00 – 18:00

Snacks *

22:30 – 23:00

Glass

12:30 – 17:00

Middag

18:30 – 21:00

Drycker **

10:00 – 23:00

 

* Sandwich, kakor och pizza

 

** Vin och öl: Från kl. 11:00

     Spritdrycker: Från kl. 12:30

Övrig information

Kassafack mot avgift. Ej skandinavisktalande personal i miniklubben. Importerad alkohol, dryck som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice är inte inkl. i All Inclusive-konceptet. Strandhanddukar tillhandahålls mot deposition. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Höga ljud från animationsteamets aktiviteter/underhållning kan förekomma. Utomhusrestauranger, barer, simbassänger och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong och när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresor hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Restaurang Bar Internet
Strand 600 m Faliraki ca. 4 km Rhodos stad ca. 14 km  Rhodos flygplats ca 18 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum