Eva Suites Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Eva Suites

Grekland / Kreta
Agia Marina (main road) Chania Crete 73014 Greece
Se karta

Eva Suites

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive Pool Barnpool Restaurang Bar Gratis internet
Strand 70 m Lokalt centrum 50 m Chania 10 km 

 

Hotell beskrivning

 Charmigt lägenhetshotell i grekisk stil

 

På mysiga lägenhetshotellet Eva Suites trivs alla som vill spendera långa dagar på stranden men också ha närhet till butiker och restauranger. Hotellet är inrett i klassisk grekisk stil och har en riktigt bra atmosfär.

 

Hotellet har två härliga poolområden som lockar till lata dagar i solen och sköna simturer, varav en har en liten barnpool. Slå dig ner på en solstol, ta ett svalkande dopp i poolen eller njut av god dryck från poolbaren. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där ni kan njuta av långa dagar i solen och svalkande bad i det glittrande havet.

 

Agia Marina erbjuder ett bra utbud av mysiga butiker, traditionella tavernor och barer. Lockar stadspulsen i Chania är det lätt att ta bussen eller taxi dit.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Trevliga lägenheter med ett rum och med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett.

 

Tvårumslägenhet max 4 personer

Trevliga lägenheter med två rum. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Vissa lägenheter har två våningar.

 

Trerumslägenhet max 5 personer

Trevliga lägenheter med tre rum. Alla lägenheter har två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Vissa lägenheter har två våningar.

 

Vissa lägenheter har ett pentry med de nödvändigaste köksredskapen.Observera att lägenheterna varierar i storlek och layout.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Måltider, snacks och drycker

 

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

13:00 – 14:30

Kakor / kex

11:00 – 18:00

Toast

16:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

Drycker i restaurangen*

13:00 – 14:30 + 19:00 – 21:00

Pool Bar **

10:00 – 22:30

 

* Husets vin, öl, juice, läsk och vatten

** Kaffe, te, lokal läsk, juice, vatten, husets vin, öl, ouzo och raki.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad öl / vin / läsk / alkohol, färskpressad fruktjuice och flaskdrycker ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Eva Suites Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat