En Vie Beach - Elegant vuxenhotell direkt på stranden
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

En Vie Beach

Turkiet / Antalya-området
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Se karta

En Vie Beach

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  RestaurangBar Gratis internet
 Östra stranden 0 m  Alanya centrum 400 m

  

Hotell beskrivning

Ett modernt hotell med perfekt läge


En vie Beach är ett 3-stjärnigt elegant vuxenhotell mitt på östra stranden, med bara 5 minuters gångavstånd till Alanyas livliga hamn. Hotellet är lyxigt inrett med en modern skandinavisk stil och är perfekt för dig som vill bo centralt i det härliga Alanya.


Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden hittar du den populära restaurangen som serverar välsmakande rätter och färgrika cocktails, det är även i denna byggnad som frukosten serveras. Här finns 20 stycken rum, och i alla rum har du hel- eller delvis havsutsikt. I annexbyggnaden, som ligger på andra sidan av huvudvägen ligger resterande rum. På stranden kan hotellets gäster använda solstolar och parasoll gratis, vill du däremot hellre koppla av i en Cabanas/Sun Loungers får du betala en liten avgift. Hotellet erbjuder även en mini-pool där du under varma dagar kan kyla ner dig, den är däremot inte till för att simma i.


Gratis internet är tillgängligt över hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum – Ligger i huvudbyggnad

Moderna rum för upp till 2 personer, alla rum har dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med kassafack, TV, luftkonditionering, minibar, nespressomaskin, telefon, balkong samt ett badrum med dusch och hårtork.

 

Standardrum – Ligger i annexbyggnad

Moderna rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med  TV, luftkonditionering, minibar, telefon, balkong samt ett badrum med dusch och hårtork.

Kassafack finns i receptionen.

Måltider

Frukost ingår. 

Övrig information

Stads- och turistområde med genomfartstrafik. Boende i annexbyggnaden måste korsa en trafikerad väg för att nå stranden. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

En Vie Beach Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat