Elotis Suites Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Elotis Suites

Grekland / Kreta
Agia Marina - Chania - Crete island
Se karta

Elotis Suites

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Poolbar Restaurang
Strand 50 m Agia Marina 0 m Chania 8 km

Hotell beskrivning

 Mysigt lägenhetshotell med perfekt läge

 

På mysiga lägenhetshotellet Elotis Suites trivs alla som vill bo bra och vill spendera långa dagar på stranden men också ha närhet till butiker och restauranger. Hotellet är inrett i ljusa och eleganta färger och bjuder in till en minnesvärd semester för hela familjen. Njut av en kall dryck i baren innan ni ger er ut i sommarkvällen för att se vad Agia Marina har att erbjuda.

 

Hotellets mysiga poolområde lockar till både svalkande dopp och avslappning. Här finns solstolar och parasoll och en separat barnpool för de allra minsta gästerna. Poolbaren serverar svalkande drycker och i restaurangen är det möjligt att köpa en enklare måltid om hungern smyger sig på. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där ni kan spendera lata dagar i solen varvat med salta bad.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Tänk på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer

Mysiga enrumslägenheter med en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Mysiga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår. 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

Övrig information

Trappor och nivåskillnader. Kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Elotis Suites Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat