Ekavi Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Ekavi Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Lugna omgivningar Pool Barnpool Gratis internet
Strand 200 m Agia Marina 400 m Chania 9 km

Hotell beskrivning

 Hemtrevligt lägenhetshotell i lugna omgivningar

 

I lugna omgivningar en kort promenad från Agia Marina ligger det hemtrevliga, familjeägda Evaki Hotel. Här bor du bekvämt med närhet till både strand och stad. På detta lägenhetshotell kan du njuta av semestern i ditt eget tempo.

 

Här finns ett mysigt poolområde där du kan njuta av solens strålar på en solstol eller lata dig i skuggan under ett parasoll med en kall dryck från poolbaren. De yngsta gästerna kan roa sig i den lilla barnpoolen. Eftersom hotellet ligger på en sluttning har du en fin utsikt över havet från poolområdet. En kort promenad från hotellet ligger stranden där du kan njuta av sköna dagar i solen med salta bad i det kristallklara vattnet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Studio 2 personer

Ljua och enkla enrumslägenheter. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp och vattenkokare samt de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Ljusa och enkla lägenheter med två rum. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp, vattenkokare och de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:      Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                    Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Ekavi Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat