Cretan Dream Royal Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Cretan Dream Royal

Grekland / Kreta
73110 Stalos, Chania, Crete
Se karta

Cretan Dream Royal

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Infinity Pool Barnpool Vacker utsikt Gratis internet
Strand 50 m Kato Stalos 500 m Chania 8 km

Hotell beskrivning

 Läckert hotell med infinitypool

 

Cretan Dream Royal är ett läckert hotell med lyxig atmosfär beläget i Kato Stalos. Här trivs alla som önskar en hög standard på hotellet men också vill njuta av semestern i sitt eget tempo med självhushåll.

 

Hotellet har ett fantastikt poolområde med en pool omgiven av solstolar och parasoller med utsikt över havet. Den inbjudande infinitypoolen lockar till många svalkande dopp och de allra minsta har en egen barnpool att plaska i. Smyger sig hungern på finns en à la carte-restaurang där du kan köpa snacks och lunch och poolbaren serverar svalkande drycker.

 

Vill du njuta av sköna dagar på stranden korsar du bara huvudvägen eller använder gångtunneln under vägen. Vill du unna dig något extra rekommenderar vi ett besök i hotellets spa-avdelning. För de yngsta finns en lekplats att roa sig på medans de ädre kan spela biljard och bordtennis.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Hotellet rankas officiellt som 5 *

Rums information

Standardrum 2 personer

Moderna rum i jordnära färger med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Suite - ett stort rum 2 personer

Moderna rum i jordnära färger med möjlighet till två extrabäddar. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Lyx Junior Suite med privat pool 2 personer

Moderna rum i jordnära färger bestående av ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffor. Alla rum har TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och terrass med privat pool och två solstolar. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

Övrig information

Strand- och poolhanddukar kan hyras mot en deposition. Huvudväg måste korsas för att nå stranden. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Cretan Dream Royal Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat