Creta Princess Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Creta Princess Hotel
Hotell beskrivning

Creta Princess Hotel är ett familjevänligt All Inclusive-hotell med ett bra läge precis vid stranden i Maleme. Hotellet består av en huvudbyggnad och två bungalowbyggnader och här finns många faciliteter och aktiviteter för både stora och små. 

 

Det stora poolområdet lockar till både avkoppling och lek för hela familjen. Här finns en stor pool och en separat pool med fem vattenrutschbanor. Det finns också en barnpool med djungeltema för de allra yngsta. Från hotellområdet går du direkt till stranden där du kan lägga dig och njuta av en god bok, ta ett dopp i havet eller spela beachvolleyboll.

 

Här kan hela familjen delta i många olika aktiviteter. Utmana resesällskapet på en tennismatch, spela minigolf eller delta i någon av de tävlingar som anordnas. Unna dig ett besök på hotellets SPA-avdelning där du kan njuta av en massage, ångbastu eller prova på en skönhetsbehandling (alla behandlingar mot avgift). Här kan du också träna på hotellets gym. För barn mellan 4-12 år finns en internationell miniklubb (ej skandinavisktalande) och en lekplats.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum (utsikt mot trädgård)

Ljusa och fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (15 jun – 15 sep), vattenkokare med kaffe och te, minikylskåp, kassafack (mot avgift) och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum (poolutsikt / delvis havsutsikt)

Ljusa och fina rum för 2 personer med möjlighet till två extrabäddar för ett barn och en vuxen. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (15 jun – 15 sep), vattenkokare med kaffe och te, minikylskåp, kassafack (mot avgift) och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum (havsutsikt)

Ljusa och fina rum för 2 personer med möjlighet till två extrabäddar för ett barn och en vuxen. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (15 jun – 15 sep), vattenkokare med kaffe och te, minikylskåp, kassafack (mot avgift) och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:15

Sen frukost

10:00 – 12:00

Lunch

12:30 – 15:00

Snacks

15:00 – 18:00

Middag

18:30 – 21:30

Nattmat

22:00 – 00:00

 

Drycker

Dionyssos Lobby Bar

17:00 – 00:00

Pool Bar - Snack Restaurant

10:00 – 00:00

Disco Bar

20:30 – 00:00

 

Asian A’la Carte Restaurant   18:30 – 21:30 – En måltid inkl. Reservation krävs.

 

Utvald importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, biljard och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Miniklubben öppen sex dagar i veckan, stängd söndagar.

 

Shorts och badkläder är ej tillåtna i restaurangerna. Vårdad klädsel i middagsrestaurangen.

 

Ljud från genomfartstrafik, discot och vattenrutschbanor kan uppfattas som störande i vissa rum.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbanor All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 0 m Centrum 500 m Platanias 7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum