Cook's Club Alanya Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Cook's Club Alanya

Turkiet / Antalya-området
Saray Mah. Atatürk Cad. NO :153
Se karta

Cook's Club Alanya

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell +12 Pool Restaurang Bar Internet
Avstånd till strand 0 m Lokalt centrum 0 m Alanya centrum 1,5 km

Hotell beskrivning

Cook´s Club Alanya är ett charmigt hotell i modern stil med ett bra läge precis vid Kleopatrastranden. Med sin moderna design och tillbakalutade atmosfär är detta det perfekta hotellet för alla som vill varva lata dagar på stranden med sommarkvällar i Alanyas pulserande nattliv.

 

Vid det mysiga poolområdet finns det plats för både härliga dagar i solen och svalkande dopp i poolen. Njut av favoritdrycken från poolbaren medan utvalda DJ:s spelar den perfekta sommarblandningen. Från poolområdet går du direkt till den vackra Kleopatrastranden för ett dopp i havet.

 

Vill du unna dig något extra besöker du hotellets spa-avdelning som erbjuder traditionellt turkiskt bad, bastu, massage och inomhuspool (alla behandlingar mot avgift). För de aktiva resenärerna finns ett fitnessrum och vattensporter på stranden (vattensport mot betalning).

 

Hotellets restaurang ”The Cantina” serverar allt från vegetariskt till klassiska rätter, alltid tillagat på färska och lokala råvaror. Vill man ta sig till centrum kan man promenera längs med den vackra strandpromenaden och gator med små butiker och restauranger.


Det kan förekomma att hotellet har evenemang där de spelar hög musik - även efter midnatt.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Ekonomirum

Charmiga, lite mindre rum i bohemisk stil för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp (innehåller vatten vid ankomst). Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att dessa rum kan vara utan utsikt och utan balkong.

 

Standardrum

Charmiga rum i bohemisk stil för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp (innehåller vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Studiorum

Charmiga rum i bohemisk stil för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp (innehåller vatten vid ankomst), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 


Suiterum

Charmiga rum i bohemisk stil för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp (innehåller vatten vid ankomst), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inklusive frukost, halvpension eller Enkel All Inclusive.

 

Enkel All Inclusive

Frukost

07:30 – 10:30

Lunch

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 22:00

Bar*

10:00 – 22:00

 

*Drycker efter 22:00 mot betalning.

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, smoothies och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Var uppmärksam på att restaurangen och stranden är öppna för allmänheten och att det därför kan förekomma barn här.


Observera att det kan förekomma att det spelas hög musik på grannhotellen – även efter midnatt.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Cook's Club Alanya Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat