Club paradiso hotel- 5-stjärnigt all-inclusive hotell 
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Paradiso Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Se karta

Club Paradiso Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenland Restaurang Bar
Privat strand 900 m. Alanya centrum 7 km

Hotell beskrivning

 Mysigt lägenhetshotell med perfekt läge

 

Trevliga Club Paradiso är ett 5-stjärnigt All Inclusivehotell beläget i Kestel, öster om Alanya. Här finns det aktiviteter för både barn och vuxna och hotellet ser till att ingen har tråkigt. Oavsett hur ni väljer att spendera tiden på hotellet kommer ni få en minnesvärd semester med hela familjen.

 

Hotellet som består av en huvudbyggnad och 10 mindre annexbyggnader har en vacker utsikt över havet och bergen. Det härliga poolområdet lockar till både avkoppling och lek. Susa ner för vattenrutschbanan med barnen eller koppla av på en solstol under ett parasoll på solterassen. Föredrar du sand och saltvatten går det en gratis buss till hotellets privata strand flera gånger om dagen under högsäsong.

 

Du som vill ha en aktiv semester kan bland annat spela tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotboll och basket. För dig som vill koppla av och njuta lite extra finns en spa-avdelning med hamam, bastu och massage mot avgift. Animationsteamet ordnar aktiviteter och underhållning under dagen och kvällsunderhållning i hotellets egen amfiteater.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen - observera att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att t.ex. streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer
Fint inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att standardrummen i annexbyggnaden ligger på bottenvåningen.

 

Superiorrum 3 vuxna + 1 barn
Fint inredda rum med ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att superiorrummen ligger på hotellets övre våningar.

 

Familjerum med ett sovrum 4 vuxna + 1 barn
Trevligt inredda rummed ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.


Familjerum med två sovrum 5 vuxna + 1 barn
Fint inredda rum med två sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.


Mat / Dryck Koncept
Frukost:07:00 - 10:00
Sen frukost:10:00 - 11:00
Lunch:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannkakor:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 och 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00

Övrig information

Kassafack mot avgift. Observera att ingen alkohol serveras till personer under 18 år. Hotellet kan göra ändringar i utbud och öppettider utan att Turkietresor informeras. Utbudet kan begränsas under lågsäsong. Servicebuss till Alanya centrum några gånger dagligen (1 euro per person). Hög musik från hotellets Disco Bar och animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma. Uteserveringar, barer, pooler, vattenpark, servicebussar till stranden och centrum och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong och när vädret inte tillåter ständig användning.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Club Paradiso Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat