Club paradiso hotel- 5-stjärnigt all-inclusive hotell 
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Club Paradiso Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Hotell beskrivning

 Mysigt All Inclusive-hotell nära stranden

 

Trevliga Club Paradiso är ett 5-stjärnigt All Inclusivehotell beläget i Kestel, öster om Alanya. Här finns det aktiviteter för både barn och vuxna och hotellet ser till att ingen har tråkigt. Oavsett hur ni väljer att spendera tiden på hotellet kommer ni få en minnesvärd semester med hela familjen.

 

Hotellet består av en huvudbyggnad och 10 mindre annexbyggnader och rumtomkring finns en vacker utsikt över havet, landsbygden och Taurusbergen. Hotellets privata strand ligger 900 m från hotellet och nås lätt med en gratis shuttlebuss, som går flera gånger om dagen under högsäsong. Här kan hotellets gäster fritt använda solstolar och parasoll. Om sand och saltvatten inte är något för dig hittar du ett mycket bra poolområde med flera pooler, barnpool, vattenrutschbanor och en stor solterrass på hotellet.

 

Du som vill ha en aktiv semester kan bland annat spela tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotboll och basket. För dig som vill koppla av och njuta lite extra finns en spa-avdelning med hamam, bastu och massage mot avgift. Animationsteamet ordnar aktiviteter och underhållning under dagen och kvällsunderhållning i hotellets egen amfiteater. Alla barn i åldern 4-12 kan träffa nya vänner i miniklubben (här pratas inte skandinaviska).

 

Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets lobby och mot en avgift i hotellets övriga utrymmen. Observera att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte går att streama film mm.Rums information

Standardrum
Fint inredda för 2 personer rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att standardrummen i annexbyggnaden ligger på bottenvåningen.

 

Superiorrum
Trevligt inredda rum för 3 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att Superiorrummen ligger på hotellets övre våningar.

 

Familjerum med två sovrum
Trevligt inredda rum för 4 vuxna och ett barn. Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Familjerum med tre sovrum
Trevligt inredda rum för 5 vuxna och ett barn. Alla rum har tre sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Mat / Dryck Koncept
Frukost:07:00 - 10:00
Sen frukost:10:00 - 11:00
Lunch:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannkakor:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 och 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spacentret, motoriserade vattensportaktiviteter, lyse på tennisbanan, biljard, bordtennis och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. En strandhandduk per person inkl., och kan bytas mot en avgift. Observera att ingen alkohol serveras till personer under 18 år. Hotellet kan göra ändringar i utbud och öppettider utan att Turkietresor informeras. Utbudet kan begränsas under lågsäsong. Servicebuss till Alanya centrum några gånger dagligen (1 euro per person). Hög musik från hotellets Disco Bar och animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma. Uteserveringar, barer, pooler, vattenpark, servicebussar till stranden och centrum och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong och när vädret inte tillåter ständig användning.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenland Restaurang Bar
Privat strand 900 m. Alanya centrum 7 km • Antalya flygplats ca. 130 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum