Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Mermaid Village

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenrutschbanor - Miniklubb - Restaurang - Bar

​Gratis internet (lobby) - Privat strand 500 m. - Alanya centrum 16 km


Hotell beskrivning

Club Mermaid Village är ett 4 stjärnigt hotell, beläget i Türkler, ca. 16 km väst om Alanya. Hotellet är ett givet val för familjer med både stora och små barn, som gärna vill bo fint och i härlig miljö. Här finns goda möjligheter för både avslappning och underhållning, och oavsett ålder, finns där alltid något att hitta på.
 
Poolområdet är stort och luftigt, och rutschbanorna är en given attraktion för barn. Längtar du efter sand mellan tårna, ligger hotellets privata strand endast 500 m från hotellet. Hit kan du komma genom att använda en tunnel som går under huvudvägen.
 
Medens de små leker av sig i miniklubben (ej skandinavisktalande) eller på lekplatsen, kan de större t.ex. spela tennis, bordtennis biljard eller delta i någon av de många aktiviteter, som hotellets animationteam arrangerar. Om du längtar efter att skämma bort dig själv kan du besöka wellness centret som finns på hotellet.
 
Trådlöst internet är tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vare både långsam och instabil, och att det därför inte är möjligt att streama film eller liknande. 

Rums information

Standardrum
Fint inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrasäng. Rummet innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, aircondition, minikylskåp, kassafack (mot betalning) och balkong. Badrummen med duschkabin eller badkar, toalett, telefon och hårtork.
 
Familjerum
Fint inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrasäng. Rummet innehåller två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vart rum samt TV, telefon, aircondition, minikylskåp, kassafack (mot betalning) och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett, telefon och hårtork.
 

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost : 08:00 – 10:00
Lunch : 12:30 – 14:00
Middag : 19:00 – 21:00
 
Snacks : 11:30 – 14:30
Glass : 14:30 – 15:30
Kaffe, te och kakor : 16:00 – 17:00
 
Lobby- och poolbar : 10:00 – 23:00
 

Bra att veta: 

- Importerad alkohol, drycker serverat i flaska, färskpressad juice, vissa vattensporter och några faciliteter (ex. biljard) är inte inkluderat i All Inclusive konceptet.
- Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.
- Utomhusrestauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda eller begränsade under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras med kort varsel utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Club Mermaid Village Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat