Club Mermaid Village - 4Stjärnigt hotell med privat strand & stort poolområde
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Mermaid Village

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbanor Miniklubb Restaurang Bar
 Internet mot kostnad  Privat strand 500 m. Alanya centrum 16 km


Hotell beskrivning

 Mysigt All Inclusivehotell för hela familjen

 

Mysiga Club Mermaid Village är ett 4-stjärnigt hotell beläget i Türkler, ca. 16 km väst om Alanya. På detta härliga hotell trivs både par och barnfamiljer och här bor du i en härlig miljö en kort promenad från hotellets privata strand.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med plats för både lek och bus och lata dagar på en solstol. Här finns två pooler att välja mellan varav den ena har vattenrutschbanor för den som gillar fart och fläkt. För de allra yngsta gästerna finns en barnpool att busa och plaska i. Föredrar ni salta bad ligger hotellets privata strand en kort promenad från hotellet, för att komma dit kan ni använda tunneln under huvudvägen. 

Hotellet har en härlig spa-avdelning om du vill koppla av och unna dig något extra. Vill du hellre vara aktiv är det möjligt att t.ex spela tennis, bordtennis eller biljard. Hotellets animationsteam arrangerar roliga aktiviteter och underhållning för hela familjen
 
 
Trådlöst internet är tillgängligt mot kostnad i lobbyn och vid poolområdet. Var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vare både långsam och instabil, och att det därför inte är möjligt att streama film eller liknande. 

Rums information

Standardrum 2 personer
Ljusa och fint inredda rum med möjlighet för en extrabädd. Rummet innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack och balkong. Badrummen med duschkabin eller badkar, toalett, telefon och hårtork.
 
Familjerum 4 personer
Ljusa och fint inredda rum med möjlighet för en extrabädd. Rummet innehåller två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum samt TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

 08:00 - 10:00

Lunch

 12:30 - 14:00

 Middag

 18:30 - 21:00

 

 Snacks 

 11:30 - 16:00

 Kaffe/te och kakor

 16:00 - 17:00

 Pool Bar

 10:00 - 18:00

 Beach Bar

 10:00 - 18:00

 Lobby Bar*

 10:00 - 03:00 

* Mot betalning efter kl. 23:00


Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, drycker serverat i flaska, färskpressad juice, vissa vattensporter och några faciliteter (t.ex biljard) är inte inkluderat i All Inclusive konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda eller begränsade under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras med kort varsel utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Club Mermaid Village Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat