Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Cleopatra Golden Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, kızlarpınarı mah. NO, Atatürk Blv. No:178, 07400
Se karta

Cleopatra Golden Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Litet poolområde  - Gratis internet (lobby) - Bar - Restaurang

Avstånd till Kleopatrastranden 20 m. - Alanya centrum 1,5 km.


Hotell beskrivning

Cleopatra Golden Beach är ett bra mellanklasshotell, bara ett stenkast från Kleopatrastranden och en kort promenad från Alanyas centrum. Hotellet är ett utmärkt val för alla som vill bo nära både stranden och staden och inte ställer stora krav på många faciliteter på hotellet.

 

Hotellet består av fyra byggnader och hela hotellet är nyrenoverat. Hotellet har också en liten pool med integrerad barnpool och en liten solterrass med få solstolar. De allra flesta föredrar dock att tillbringa dagen på stranden, där hotellet har sitt eget område (strand nr 13). Här kan du använda solstolar och parasoller mot en avgift. Observera att All Inclusive inte är giltigt på stranden.

 

I hotellets spa kan du koppla av och skämma bort dig med ett turkiskt bad, bastu och massage (alla behandlingar kostar extra).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

 

Snyggt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, tv, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkell All Inclusive


 

 Frukost

 07:30 - 10:00

 Lunch

 12:30 - 14:00

 Middag

 19:00 - 21:00

 Snacks 

 15:00 - 16:00

 Kaffe, te och kaka

 17:00 - 18:00

 Lobby Bar

 10:00 - 22:00

Pool Bar 

 10:00 - 22:00

 

Importerad alkohol, dryck som serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, glass, behandlingar i spa-center och frisör ingår ej i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor blivit informerade.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Cleopatra Golden Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat