CHC Imperial Palace Grekland Kreta Rethymno
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

CHC Imperial Palace

Grekland / Kreta
74100 Pigianos Kampos – Rethymnon, Greece, Crete
Se karta

CHC Imperial Palace

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell (+16) Pool All Inclusive Gratis internet
Strand 300 m Lokalt centrum (Pigianos Kampos) 300 m Rethymnon 9 km

 

Hotell beskrivning

  Vuxenhotell i vackra omgivningar

 

CHC Imperial Palace är ett elegant hotell av hög standard beläget i vackra och lugna omgivningar. Hotellet passar perfekt för alla som vill njuta ev en avkopplande semester i fina omgivningar.

 

Hotellets exklusiva poolområde bjuder in till lata dagar i solen och svalkande bad. Koppla av i de mjuka solsängarna i skuggan av ett parasoll eller njut av en stund i jacuzzin. Önskar du att ta ett dopp i havet ligger den lilla stenstranden ca 300 meter från hotellet. I området runt stranden finns det ett litet urval av restauranger och caféer.

 

Hotellets restaurang serverar mat från både det grekiska och internationella köket och i baren kan ni njuta av favoritdrycken. Under högsäsong arrangerar hotellet kvällsunderhållning en gång i veckan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Standardrum 2 personer

Snyggt inredda rum med två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Junior Suite 2 personer

Snyggt inredda rum med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffan. Alla rum har två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Suite 2 personer

Snyggt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, Nespressomaskin och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
Halvpension ingår.
Övrig information

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

CHC Imperial Palace Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat