CHC Atlantida Mare Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

CHC Atlantida Mare Hotel

Grekland / Kreta
Agia Marina 730 14, Chania Crete
Se karta

CHC Atlantida Mare Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell (18+)  Bra läge Strandbar Gratis internet i allmänna utrymmen
Avstånd till strand 50 m Platanias 2 km Chania 7 km

Hotell beskrivning

CHC Atlantida Mare är ett enkelt 3-stjärnigt hotell med ett bra läge i Agia Marina. Hotellet är ett perfekt val för par och vänner som vill spendera långa dagar på stranden och ha Agia Marinas utbud inom räckhåll.

 

Här finns ingen pool men hotellet ligger en kort promenad från sandstranden där ni kan njuta av sol och salta bad. Här finns också en strandbar och solstolar och parasoll (mot kostnad.)

 

Agia Marina erbjuder ett bra utbud av mysiga butiker, traditionella tavernor och barer. Om ni vill utforska Chanias många möjligheter kan ni enkelt åka dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna områden. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd på bäddsoffa. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, pentry med enkla köksredskap, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Quadrum

Trevliga rum för 4 vuxna. Rummen är inredda med fyra enkelsängar samt två bäddsoffor, TV, pentry med enkla köksredskap, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

CHC Atlantida Mare Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat