Camping Hania Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Camping Hania

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Populär campingplats Pool Barnpool Restaurang och bar
Strand 150 m Lokalt centrum (Agii Apostoli) 250 m Chania 5 km

Hotell beskrivning

 Populär campingplats i Agii Apostoli

 

Gillar du campinglivet och önskar att campa i ett varmare klimat har du kommit rätt. Camping Hania är en populär campingplats som skandinaver återkommer till år efter år. Här bor ni perfekt med gångavstånd till både strand och stad.

 

Campingplatsens poolområde bjuder in till både avkoppling och svalkande bad. Här kan du njuta av dagen på en solstol med en svalkande dryck från poolbaren medans de allra minsta plaskar i barnpoolen. Blir du hungrig serverar restaurangen snacks och enklare maträtter. En kort promenad från hotellet ligger den härliga sandstranden där ni kan spendera långa dagar i solen med salta bad och lek i vattenbrynet.

 

I området nära torget finns flera stormarknader där ni kan allt ni behöver för att tillaga er egen mat. Nära restaurangen finns det gemensamma möjligheter för att grilla som är gratis att använda. Flera kvällar i veckan är det underhållning i form av bland annat grekisk afton, karaoke och musik och sång. Observera att detta kan höras på större delen av campingplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Bungalow 2-3 personer

Mycket enkelt inredd bungalow med en dubbelsäng och en enkelsäng, fläkt, kylskåp och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

 

Mobile Home Type A max 4 personer

Mycket enkelt inredda mobile homes med ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt ett vardagsrum med pentry med kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare och nödvändig köksutrustning. Dessutom luftkonditionering (extra avgift) och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

Mobile Home Type A ligger nära poolen.

 

Mobile Home Type B max 5 personer

Mycket enkelt inredda mobile homes med ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng samt ett vardagsrum med en bäddsoffa, pentry med kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare och de mest nödvändiga köksredskapen. Dessutom luftkonditionering (extra avgift) och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

Mobile Home Type B ligger nära restaurangen.

Måltider

Måltider ej inkluderat.

Service mot kostnad

Luftkonditionering (i mobile homes):        Ca. 40 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Kassafack (i receptionen):                          Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Receptionen är öppen mellan ca. 08:00 - 20:00. Tvättomat finns tillgänglig mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Camping Hania Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat