Blue Horizon Hotel Grekland Rhodos Ialyssos
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Blue Horizon Hotel
Ialysos Beach, Ialysos 851 01, Rhodos
Hotell beskrivning

Blue Horizon är ett bra hotell för barn och vuxna i alla åldrar som vill bo i härliga, gröna omgivningar precis vid stranden men också vill ha möjlighet att enkelt utforska den livliga staden Rhodos. Hotellet består av en huvudbyggnad och flera bungalowliknande byggnader i två våningar.

 

Hotellet erbjuder ett bra poolområde med pool, barnpool och solterrass med solstolar och parasoll, som kan användas fritt. Mellan poolområdet och stranden finns en stor trädgård där det finns stora möjligheter att koppla av i skuggan av en palm. Stranden består av grovkornig strand och småsten och här kan du förutom att njuta av solen och havet även prova på olika vattensporter. Observera att uthyrning av solstolar/parasoller i trädgården och på stranden är mot avgift.

 

I hotellets miniklubb finns dagliga aktiviteter för barn i åldrarna 4-12 år (här talas inte skandinaviska). Här finns också en liten lekplats. De äldre barnen kan t.ex. spela bordtennis, biljard eller spela beachvolleyboll på stranden. Under perioden 15 maj till 10 oktober står animationsteamet för aktiviteter under dagen och underhållning för hela familjen på kvällen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att flygplatsen ligger ca. 7 km från hotellet och att ljud från flyg därför kan förekomma.

Rums information

Standardrum i huvudbyggnaden

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (under perioden 1/6 - 30/9), kassafack (mot avgift), minikyl, vattenkokare och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Bungalowrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralt styrd luftkonditionering (under perioden 1/6 - 30/9), kassafack (mot avgift), minikyl, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Välj mellan

 

 

Frukost (BB)

 

Frukost*

07:00 – 10:00

 

*    Kaffe, te och vatten inkl.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halvpension (HB)

 

Frukost*

07:00 – 10:00

Middag**

19:00 – 21:30

 

*    Kaffe, te och vatten inkl.

**  Drycker ej inkl.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost*

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks & kakor

10:00 – 12:30

Snacks & kakor

14:30 – 17:00

Glass

10:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

 

 

Barer

 

Bar

18:00 – 01:30

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

*   I tidsrummet 23:00 – 01:30 är drycker mot betalning.

 

 

Importerad alkohol, specialkaffe, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas på hotellet mot en deposition.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Stor trädgård – Gratis internet
Strand 0 m – Ialyssos 500 m – Rhodos stad 8 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum