Blue Bay Platinum Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Blue Bay Platinum
TrustYou Tooltip Text
Cumhuriyet Bulv. No:1 Marmaris / Muğla
Hotell beskrivning

Blue Bay Platinum är ett stort, elegant och lyxigt hotell som ligger på gångavstånd från Marmaris centrum och bara ett stenkast från stranden. Hotellet är ett självklart val för alla som vill bo i en ljus och modern miljö med många faciliteter inom bekvämt räckhåll, och inte vill ägna semestern åt att bestämma var de ska äta sin nästa måltid.

 

Här finns flera pooler att välja mellan: En stor pool för alla, en "Relax Pool" för den som bara vill njuta av solen och koppla av, en liten pool med två vattenrutschbanor och såklart en barnpool för de minsta barnen. Vill du tillbringa dagen på den barnvänliga stranden kan du promenera hit på mindre än 5 minuter.

 

Hotellet inbjuder till välbefinnande och detta kan man med fördel göra i SPA-centret. Det erbjuder turkiskt bad, bastu och ångbad, saltbad och massage (alla behandlingar mot avgift). Det är även i SPA-centret du hittar gymmet.

 

Det finns även en miniklubb med roliga aktiviteter för alla barn i åldrarna 4-12 år (här pratas inte skandinaviska), och hotellets animationsteam arrangerar sportaktiviteter, tävlingar och liknande. på dagtid, och på kvällen är det underhållning med musik och shower för hela familjen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama film och liknande.

Rums information

Standardrum

Ljusa och trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (innehåller 1 flaska vatten. Fylls på mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Ljusa och trevligt inredda rum för max 4 personer. Alla rum består av två sovrum. Ett sovrum innehåller en dubbelsäng, det andra rummet innehåller en enkelsäng och en bäddsoffa eller två enkelsängar. I rummet finns dessutom TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (innehåller 1 flaska vatten. Fylls på mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum med två sovrum

Ljusa och trevligt inredda rum för max 6 personer. Alla rum består av två sovrum och ett vardagsrum. Ett sovrum innehåller en dubbelsäng, det andra rummet innehåller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (innehåller 1 flaska vatten. Fylls på mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive


Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snack Pool Bar

11:30 – 18:00

Patisserie

11:30 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnatssoppa

23:00 – 23:30

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 02:00*

Pool Bar

10:00 – 23:30

 

* Mot betalning efter kl. 23:30

 

Il Primo Bar & Restaurang och Yiamas Bar och Restaurant är inte inkl. i All Inclusive konceptet.

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret och vissa faciliteter är inte inkl. i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas på hotellet

 

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler och barnpooler  – Underhållning och aktiviteter – Gratis internet på allmänna områden
Privat Strand 300 m – Marmaris centrum 2,5 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum