Belair Hotel Grekland Rhodos Ixia
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Belair Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ialyssos Avenue Ixia 85101, Rhodos
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.


Belair Hotel har ett perfekt läge ett stenkast från stranden i centrala Ixia. Här trivs alla som vill bo på ett bra hotell med en elegant atmosfär och kunna njuta av semestern med frukost och middag inkluderat.

 

Hotellet har två härliga poolområden med solstolar och parasoll och poolbaren serverar svalkande drycker. Självklart finns det också barnpooler för de yngre gästerna att plaska i. Från hotellet kommer du enkelt till stranden med en kort promenad, där du kan njuta av lata dagar i skuggan eller svalkande bad i det glittrande havet. 

 

Utöver frukost och middag som ingår i vistelsen kan man också köpa enklare rätter i snackbaren. Ett par kvällar i veckan anordnas underhållning. En kort promenad från hotellet finner ni flera mysiga restauranger, traditionella tavernor och små mysiga butiker. Lockar nöjeslivet i Rhodos stad är det enkelt att promenera eller ta en taxi dit.


Observera att ljud från den närliggande flygplatsen kommer förekomma.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, luftkonditionering (mellan juni – september), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Snyggt inredda rum med två sovrum med en skjutdörr mellan rummen för 3 personer. Rummen är inredda med respektive en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, minikylskåp, luftkonditionering (mellan juni – september), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Inklusive halvpension.


Var uppmärksamma på att följa hotellets dress code, vänligen besök ej restaurangen i badkläder, linne, shorts eller flip flops / sandaler.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

• Pool  Barnpool  Restaurang  Bar  Gratis internet • Avstånd till strand 50 m  Rhodos stad 4 km  Rhodos flygplats ca 10 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum