Begonville Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Begonville Hotel

Turkiet / Marmaris
K.Elgin Bulv. 170 Sok. No4 marmaris / Mugla
Se karta

Begonville Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Restaurang – Poolbar – Gratis internet

Strand 250 m – Marmaris centrum 1,5 km


Hotell beskrivning

Begonville Hotel är ett mysigt mellanklasshotell med perfekt läge för alla som vill kunna promenera till både stranden och centrum. Här finns ett trevligt poolområde med pool, separat barnpool och en solterrass där du kan njuta av solen hela dagen lång.


Här finns också ett litet SPA-center med turkiskt bad och bastu, som kan användas mot avgift. Du kan promenera till stranden på 5 minuter, och Marmaris mysiga centrum kan också nås till fots. Här hittar du både det livliga basarområdet med sitt stora utbud av butiker, och den stora marinan med en uppsjö av restauranger caféer och barer.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil.


Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Corner Suite

Fina rum för max 4 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum

Fina rum för max 4 personer med två separata sovrum. Varje sovrum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Mat koncept

All Inclusive


Måltider och snacks


Frukost 07:30 – 10:00

Lunch 12:30 – 14:30

Snacks och glass 16:00 – 17:00

Middag 19:30 – 21:30Barer 


Lobby Bar 10:00 – 23:00

Pool Bar 10:00 – 23:00
Importerade drycker, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, drycker på flaska och cocktails ingår inte i All Inclusive-konceptet.


Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.


Utomhusrestaurangen och baren och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.


Begonville Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat