Axos Hotel Grekland Kreta Rethymno
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Axos Hotel

Grekland / Kreta
Maxis Kritis 167 Rethymnon 74100 Greece
Se karta

Axos Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Internet Strand 200 m
Platanias 0 m Rethymnon 7 km Busshållsplats 150 m

Hotell beskrivning

 Familjeägt lägenhetshotell mitt i Platanias

 

I populära semesterorten Platanias ligger det mysiga lägenhetshotellet Axos Hotel. Här bor du perfekt mitt i Platanias med närhet till både salta bad, restauranger och shopping.

 

Det mysiga poolområdet bjuder in till både avkoppling och sköna simturer. Här kan du koppla av på en solstol under ett parasoll med något gott att dricka från poolbaren som även serverar snacks och glass. De allra minsta kan leka och plaska i barnpoolen.

 

En kort promenad från hotellet ligger den kilometerlånga sandstranden där du kan njuta av svalkande bad eller ta en promenad i vattenbrynet. Önskar du att ta dig till Rethymnon är det enkelt med kollektivtrafik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer

Trivsamma lägenheter med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trivsamma tvårumslägenheterlägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna inkluderar pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering, värdeskåp och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet Superior 3 personer

Stora lägenheter med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och soffahörn. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

 

 

Tvårumslägenhet Superior 4 personer

Stora lägenheter med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

Måltider
Frukost ingår.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Axos Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat