Avra Imperial Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Avra Imperial Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 3 pooler  2 barnpooler  Lekplats  Fitnessrum  Tennisbanor  Gratis internet
 Strand 100 m  Kolymbari 100 m   Chania 23 km

 

Hotell beskrivning

Avra Imperial Hotel är ett vackert 5-stjärnigt lyxhotell som ligger i den pittoreska bukten Kolymbari, 23 km väster om Chania. Hotellets unika design är inspirerad av de minoiska palatsen från antiken och hotellet inbjuder till underbara semesterdagar för både barn och vuxna. Om du verkligen vill skämma bort dig själv kan vi rekommendera en vistelse i ett rum med direkt tillgång till en liten, privat pool.

 

Här finns ett bra utbud av faciliteter för både stora och små: tre pooler, två barnpooler, en lekplats och miniklubb, samt tennisbanor och gym. När hunger och törst uppstår behöver ni inte lämna hotellet. Frukosten serveras i restaurangen "Basilico", från vilken det finns en vacker utsikt över det stora poolområdet. A’la carte-restaurangerna serverar bl.a. Italienska och asiatiska specialiteter i lyxiga omgivningar. Den stora poolbaren erbjuder färgglada cocktails, alkoholfria drycker och snacks. När kvällen faller inbjuder lobbybaren dig till levande musik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

 

Rums information

Deluxerum

Lyxiga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, liten soffa, luftkonditionering, TV, minibar (mot avgift), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxerum med privat pool

Lyxiga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, liten soffa, luftkonditionering, TV, minibar (mot avgift), vattenkokare, kassafack och terrass med två solstolar och liten, privat pool. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

 

Familjerum - Ett stort rum med en halv skiljevägg

Lyxiga rum för 4 personer. Alla rum har en dubbelsäng, två bäddsoffor, luftkonditionering, två st. TV-apparater, minibar (extra kostnad), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår. 

Service mot kostnad

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.


Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Avra Imperial Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat