Avra Imperial Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Avra Imperial Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotell beskrivning

Avra Imperial Hotel är ett vackert 5-stjärnigt lyxhotell som ligger i den pittoreska bukten Kolymbari, 23 km väster om Chania. Hotellets unika design är inspirerad av de minoiska palatsen från antiken och hotellet inbjuder till underbara semesterdagar för både barn och vuxna. Om du verkligen vill skämma bort dig själv kan vi rekommendera en vistelse i ett rum med direkt tillgång till en liten, privat pool.

 

Här finns ett bra utbud av faciliteter för både stora och små: tre pooler, två barnpooler, en lekplats och miniklubb, samt tennisbanor och gym. När hunger och törst uppstår behöver ni inte lämna hotellet. Frukosten serveras i restaurangen "Basilico", från vilken det finns en vacker utsikt över det stora poolområdet. A’la carte-restaurangerna serverar bl.a. Italienska och asiatiska specialiteter i lyxiga omgivningar. Den stora poolbaren erbjuder färgglada cocktails, alkoholfria drycker och snacks. När kvällen faller inbjuder lobbybaren dig till levande musik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

 

Rums information

Deluxerum

Lyxiga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, liten soffa, luftkonditionering, TV, minibar (mot avgift), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxerum med privat pool

Lyxiga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, liten soffa, luftkonditionering, TV, minibar (mot avgift), vattenkokare, kassafack och terrass med två solstolar och liten, privat pool. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

 

Junior svit med privat pool

Lyxiga rum för 3 vuxna och 1 barn. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, två bäddsoffor, luftkonditionering, TV, minibar (mot avgift), vattenkokare, kassafack och terrass med två solstolar och liten, privat pool. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

 

Familjerum - Ett stort rum med en halv skiljevägg

Lyxiga rum för 3 vuxna och 1 barn. Alla rum har en dubbelsäng, två bäddsoffor, luftkonditionering, två st. TV-apparater, minibar (extra kostnad), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Halvpension inkl. Frukost och middag exkl. dryck.

Service mot kostnad

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.


Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

 3 pooler  2barnpooler  Lekplats  Fitnessrum  Tennisbanor  Gratis internet  Strand 100 m  Kolymbari 100 m   Chania 23 km  Chania flygplats ca 44 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum