Avos Apartments Turkiet Marmaris Marmaris
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Avos Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Poolbar – Gratis internet i gemensamma utrymmen
Avstånd till strand 150 m – Lokalt centrum 20 m - Marmaris centrum 2 km

Hotell beskrivning

Det mysiga lägenhetshotellet Avos Apartments passar perfekt för alla som vill bo enkelt och ha nära till stranden. Hotellet har trevliga lägenheter med pentry där du kan laga lättare måltider själv men du har också nära till tavernor, restauranger och barer.

 

Det lilla poolområdet lockar till både lata dagar i solen och härliga simturer. Här kan du tillbringa dagen på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett dopp i den svalkande poolen. De allra yngsta gästerna har en egen barnpool att plaska och busa i. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av sol och salta bad.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets gemensamma utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är möblerade med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (mot avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch/bad, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Enkelt inredda trerumslägenheter för 5 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, samt ett kombinerat sov- och vardagsrum med två bäddsoffor och öppet kök. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (mot avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch/bad, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 15 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Avos Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat