Atermono Boutique Resort & Spa Grekland Kreta Rethymno
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Atermono Boutique Resort & Spa

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Boutique Hotel Pool  Gratis Internet  
Strand 10 m Lokalt centrum (Platanes) 200 m Rethymnon 5 km 

Hotell beskrivning

 Exklusivt boutiquehotell med unik design nära stranden

 

Atermono Boutique Resort & Spa är ett elegant och exklusivt hotell beläget i lugna omgivningar. Njut av en avkopplande semester i vacker miljö ett stenkast från stranden Platanes och en kort promenad från centrum. För en extra lyxig semester bokar ni Deluxerummet med privat pool. Låt dig skämmas bort lite extra på spa-avdelningen eller ta ett dopp i inomhuspoolen. Atermono Boutique Resort & Spa har allt för att ge er en minnesvärd semester.

 

Hotellets exklusiva poolområde bjuder in till lata dagar i solen och svalkande bad. Koppla av i de mjuka solsängarna i skuggan av ett parasoll och njut av favoritdrycken från poolbaren. Njut av frukosten i hotellets huvudrestaurang med utsikt över havet innan morgonens första dopp. Under dagen och kvällen serverar restaurangen vid poolen mat med havsutsikt och vackra solnedgångar.

 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Superiorrum 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. De flesta Superiorrum ligger på bottenvåningen.

 

Deluxerum 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Deluxe Suite 2 personer

Elegant inredda rum på 2 våningar med möjlighet till två extrasängar på bäddsoffa. Alla rum har ett loft med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Deluxe Suite med delvis havsutsikt och privat pool 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med 2 våningar och möjlighet till två extrasängar på en bäddsoffa. Alla rum har ett loft med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och terrass med privat pool (12 m2). Badrum med badkar, dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Alla behandlingar i spa-avdelningen mot avgift. Inomhuspool och fitnessrum. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Atermono Boutique Resort & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat