Astron Hotel Grekland Rhodos Rhodos
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Astron Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Centralt läge  – Bar – Gratis internet
Avstånd till strand 300 m – Centrum 0 m

Hotell beskrivning

På Astron Hotel trivs alla som vill bo bekvämt nära stranden och med Rhodos stads nöjesliv utanför dörren. Börja dagen med en god frukost innan ni ger er ut för att utforska vad Rhodos stad har att erbjuda.

 

Här finns ingen pool men hotellet ligger en kort promenad från den populära Elli beach där ni kan njuta av sol och salta bad i det kristallklara vattnet. Blir ni hungriga eller törstiga finns en mängd restauranger, barer och mysiga tavernor att välja mellan längs med stranden.

 

På gångavstånd från hotellet ligger Rhodos stads centrum med restauranger, barer och ett sprudlande nöjesliv. Ni har också nära till Rhodos gamla stadsdel som är väl värt ett besök.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Rummen är inredda med en dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong eller fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Astron Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat