Antilia Apartments Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Antilia Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Fantastisk utsikt Lugna omgivningar Pool Poolbar
Tavronitis 200 m Strand 700 m Chania 20 km 

Hotell beskrivning

 Mysigt lägenhetshotell i grekisk stil

 

I den mysiga lilla straden Tavronitis ligger lägenhetshotellet Antilia Apart. Här bor ni i vackra omgivningar med en fantastisk utsikt över havet och lummiga träd. Med lägenhet kan ni njuta av semestern i det tempo ni önskar. Börja morgonen med en mysig frukost på balkongen och njut av dagens första solstrålar.

 

Poolområdet har en vacker utsikt över det glittrande havet och lockar till både avkoppling och sköna bad. Njut av dagen på en solstol under ett parasoll eller svalka dig med en kall dryck i poolbaren. En kort promenad från hotellet ligger den mysiga byn Tavronitis där ni finner flera restauranger och små tavernor. Lockar stadspulsen i Chania är det lätt att ta bussen dit.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Ljusa och fina enrumslägenheter, med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 5 personer

Ljua och fina tvårumslägenheter med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vissa tvårumslägenheter har två våningar.

 

Trerumslägenhet 5 personer

Ljusa och fina lägenheter med tre rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vissa trerumslägenheter har två våningar.

Observera att alla lägenheter varierar i storlek och planlösning.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Antilia Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat