Anjeliq downtown hotel- 3-stjärnigt hotell
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Anjeliq Downtown Hotel
Saray Mahallesi, Türkmenbaşı Sk. No:1, 07400 Alanya
Hotell beskrivning

Trendigt hotell nära både strand och centrum

 

Anjeliq Downtown Hotel är centralt beläget endast ett stenkast från den berömda Kleopatrastranden. Hotellet passar perfekt för alla som vill bo på ett trendigt hotell med närhet till både strand och centrum

 

Det är tydligt att hotellet är inrett med passion för ovanliga och snygga detaljer. Rummen är inredda med cyklar som väggdekoration och två stora giraffer övervakar restaurangen och det öppna köket. Även spa-avdelningen är trendigt inredd och här finns turkiskt bad, bastu och massage mot avgift.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet mot en avgift. Observera dock att anslutningen vanligen är både instabil långsam och att det inte går att streama filmer etc.


Kassafack kan hyras i receptionen.


Rums information

Standardrum 2 personer
Trendigt inredda rum utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Stort standardrum 2 personer
Trendigt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Familjerum 4 personer
Trendigt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera. Dessutom har rummet en TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Måltider
Frukost ingår.
Service mot kostnad

Kassafack:  Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Övrig information

Stads- och turistområde med genomfartstrafik. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Var medveten om att de flesta rum ligger mot huvudvägen och därför kommer trafikbuller att förekomma - även på natten. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Restaurang Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. Centrum 800 m. 
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum