Angela Downtown Grekland Rhodos Rhodos
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Angela Downtown

Grekland / Rhodos
7, 28th Oκtovriou (Acadimia sq), 851 00, Rhodos
Se karta

Angela Downtown

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Frukost - Bar – Internet
Avstånd till strand 350 m – Centrum 0 m

Hotell beskrivning

Hotel Angela Downtown är ett mysigt hotell beläget mitt i Rhodos stad. Hotellet passar perfekt för alla som vill bo centralt och fortfarande ha promenadavstånd till stranden. Här har ni butiker, tavernor och nöjesliv precis utanför dörren.

 

Hotellet har ett mindre poolområde med plats för både avkoppling och svalkande bad. Här väljer ni om ni vill njuta av solen på en solstol eller ta ett dopp i poolen. Från hotellet är det promenadavstånd till både Windy Beach och populära Elli Beach.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.
Rums information

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (ingår 1 juni-1 september), kassafack och balkong eller fransk balkong. Badrum med badkar toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (ingår 1 juni-1 september), kassafack och balkong eller fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Angela Downtown Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat