Amphitryon Boutique Hotel Grekland Rhodos Rhodos stad
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Amphitryon Boutique Hotel
TrustYou Tooltip Text
10, Al. Diakou Str., Rhodos
Hotell beskrivning

Modernt hotell med centralt läge


Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.


Amphitryon Hotel är ett modernt hotell som ligger centralt i Rhodos stad med restauranger, butiker och nöjesliv rätt runt hörnet. Hotellet är ett utmärkt val för par och vänner som vill bo bekvämt med frukost inkluderat nära både strand och centrum.

 

Hotellet har ett litet poolområde med en mindre pool, solstolar och parasoll. Här kan njuta av svalkande dopp i poolen eller koppla av på en solstol med favoritdrinken från poolbaren. Från hotellet har ni gångavstånd till Elli Beach om ni hellre vill njuta av dagen på stranden. Blir ni hungriga eller törstiga finns många restauranger, barer och mysiga tavernor att välja mellan längs med stranden.

 

Observera att hotellet ligger väldigt centralt och att trafikbuller och ljud från omkringliggande restauranger och barer förekommer.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Modernt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och en liten balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Junior Suite

Modernt inredda rum för 4 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng och två enkelsängar, TV, minikylskåp, telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och en liten balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall
 är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

• Cityhotell  Pool  Restaurang  Poolbar  Gratis internet
• Avstånd till strand 900 m  Rhodos stad 0 m  Rhodos flygplats ca 14 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum