Adelais Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Adelais Hotel
TrustYou Tooltip Text
Platanias, Tavronitis 73006 Chania, Crete
Hotell beskrivning

 Mysigt hotell i grönskande omgivningar

 

Beläget i vackra och grönskande omgivningar ligger det mysiga hotellet Adelais. Hotellet är byggt i traditionell grekisk stil i flera tvåvåningsbyggnader och här trivs både par och familjer som vill bo i lugna omgivningar. Vissa av byggnaderna ligger runt poolområdet och andra i en annexbyggnad på andra sidan vägen.

 

Hotellet har två härliga poolområden för sköna simturer och en gräsmatta med solstolar och parasoll för den som vill lata sig i skuggan. De allra minsta gästerna har en egen separat barnpool att plaska och busa i. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där ni kan njuta av långa dagar i solen och svalkande bad i det glittrande havet.

 

I området runt hotellet ligger några restauranger och ett snabbköp. Lockar den mysiga hamnstaden Chania med ett större utbud av restauranger och butiker är det enkelt att ta sig dit med taxi eller buss. Hotellet anordnar underhållning under högsäsong med kretensisk afton, grillkväll eller karaokekväll ett par gånger i veckan.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det kanske inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Ljusa och fint inredda rum med plats för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering (ingår om du bokar halvpension i perioden 18/5 – 20/09 övrig tid mot avgift), litet kylskåp, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum 2 personer

Enkla, lite större och snyggt inredda rum med plats för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering (ingår om du bokar halvpension i perioden 18/5 – 20/09 övrig tid mot avgift), litet kylskåp, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum 4 personer

Ljusa och fint inredda rum med två våningar. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar på första våningen, samt en dubbelsäng eller två enkelsängar på den andra våningen, TV, telefon, luftkonditionering (ingår om du bokar halvpension i perioden 18/5 – 20/09 övrig tid mot avgift), litet kylskåp, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Sängkläder och handdukar byts en gång i veckan!

Måltider

Halvpension eller inga måltider inkluderat.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Service mot kostnad

Kassafack ca. 15 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Uthyrning av strandhanddukar: ca. 5 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Trådlöst internet (lobby): ca. 3 euro per dag / 10 Euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Uthyrning av vattenkokare: ca. 15 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

Luftkonditionering: ca. 8 euro per dag, som betalas direkt till hotellet. Ingår för gäster som bokat halvpension.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Busshållsplats 250 m från hotellet. Väg måste korsas för att nå annexbyggnaden. 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lugna omgivningar Pooler Barnpool Strand 250 m  Lokalt centrum (Tavronitis) 500 m Kolimbari 2,5 km Chania 20 km  Chania flygplats ca 28 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum