A Good Life Utopia Family Resort Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
A Good Life Utopia Family Resort
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

A Good Life Utopia Family Resort är ett stort resorthotell av äldre datum beläget på höjden i en vacker bukt med en fantastisk utsikt över havet. Hotellet har ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter för både barn och vuxna som planerar att tillbringa en stor del av semestern med att bada och njuta av solen.

 

Hotellet erbjuder flera pooler för alla vattenglada: en pool med vågor, en infinity pool för alla över 16 år, flera pooler med totalt 24 roliga vattenrutschbanor och en barnpool med vattenrutschbanor för de allra minsta. Från poolområdet kan du ta hissen ner till hotellets egen lilla bukt där du kan njuta av solen på den stora bryggan. I bukten består den nedersta delen av klippor, sen kommer en avsats med sand och överst ett trädäck. När det är dags för ett uppfriskande dopp i havet kan du enkelt använda trappan på badbryggan.

 

Här kan hela familjen delta i många olika aktiviteter. Prova på vattengymnastik, spela beachvolleyboll eller utmana resesällskapet på en padelmatch. När mörkret faller anordnas underhållning med både shower och musik. Lyxa till det med ett besök på hotellets spa-avdelning som erbjuder turkiskt bad, bastu och en rad olika behandlingar (behandlingar mot avgift). Här hittar du också hotellets fitnessrum och inomhuspool. Barn mellan 4-12 år kan roa sig i miniklubben med roliga lekar och aktiviteter. För den äventyrlige finns både bungee jump och rafting (mot kostnad).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Rums information

Ekonomirum

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer med två rum. Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffor, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Connection Svit

Elegant inredda rum för 4 personer med två rum åtskilda av en dörr. Rummen har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patisserie

10:00 – 00:00

Glass

12:00 – 16:00

Night Snack

00:00 – 01:00

 

Drycker

Grab & Go Pool Bar

12:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar

08:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Laguna Bar

24 timmar

The Vineyard Lounge

20:00 – 00:00

 

A’la Carte Restauranger – Mot kostnad. Kom ihåg att reservera bord.

On The Grill

19:00 – 22:00

Loc´al Restaurant

19:00 – 22:00

Primavio Restaurant (Italiensk)

19:00 – 22:00

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter, inkl. bungee jump och rafting mot en avgift. Vattenrutschbanorna är öppna några timmar varje morgon och eftermiddag.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Observera att stranden består av klippor och inte är barnvänlig.

 

Hög musik från hotellets underhållning och aktivitetsprogram kan förekomma.


Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenland Padelbana Gratis internet
Avstånd till strand 200 m Okucarlar 2,5 km Alanya 33 km Side 32 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum