Yogaresa med Yogayama Norrköping

Den perfekta kickstarten inför hösten för kropp och själ!

September är en fantastisk tid i Turkiet och en möjlighet för oss nordbor att förlänga sommaren och fylla på med värdefullt solljus och medelhavsvärme. För dig som har kontinuitet i din träning och för dig som vill komma igång med din träning finns chansen att under en energigivande och återhämtande vecka ta med sommarens energi in i goda vanor inför kommande vinter.

Vi är skapta för aktivitet och vila. Ändå kan det vara svårt att prioritera tid för både träning och återhämtning mellan alla måsten. Har du några mål som du gärna vill nå? Målet skulle kunna vara att komma igång med en kontinuerlig träning, åka vasaloppet eller kanske är önskemålet att hitta mer lugn och ro. Vi stöttar med föreläsning i ämnet och målbildsträning i din strävan att nå dina mål.

Yogaklasserna är uppbyggda på ett sätt som gör att både du som nybörjare såväl som du som söker en mer fysisk utmanande träning kommer att hitta just din träning och svårighetsnivå. Yoga som träningsmetod är unik med att du får både träning och återhämtning. Regelbunden yogaträning är vägen till ett ökat välbefinnande för en mer hållbar livsstil.

Vi kommer att göra allt för att du ska få en härlig yogaupplevelse med glädje, gemenskap och engagemang som ledord. Yoga kan vara allvarligt och det kan vara lättsamt. Med oss kommer du att få ett smörgåsbord av yogastilar för din fysiska träning och meditationer som hjälper sinnet att lugnas. Kropp och själ hänger ihop och andningen är kopplingen mellan dessa delar.

OM YOGAN

 • Vi erbjuder Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga.
 • Meditationer är chakrameditation, Yoga Nidra och målbildsmeditationer.
 • Vi inleder våra klasser med en andningsövning (Pranayama) och uppvärmning. Därefter en serie av yogapositioner (Asanas) och avslutar med vila (Savasana) alt meditation.
 • Varje dag har vi en gemensam stund för frågor och reflektion.

Vår ambition är att du ska uppleva yogan med dess ursprungliga syfte att det du gör idag även ska kännas bra imorgon. Vi har en nivå på våra yogaklasser som gör att alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar och erbjuder alternativa positioner om någon upplevs för svårt eller för lätt. Det kommer även att finnas utmaningar för dig som är van att träna. På varje klass är 2-3 yogalärare närvarande som möjliggör att du utifrån dina förutsättningar kan utveckla din yogapraktik för att praktisera funktionell yoga.

Vi vänder oss till alla nivåer oavsett erfarenhet av yoga och i alla åldrar. 

DATUM

 • Avresa från Stockholm: 14 september. 
 • Avresa från Norrköping och Halmstad: 15 september. 

PRISER

 • Dubbelrum per person: 12 795:-
 • Enkelrumstillägg: 1000:-

DET HÄR INGÅR

 • Yogaklasser, meditation m.m.
 • Flyg (t/r) inkl. bagage
 • Transfer till hotellet
 • Boende på Viking Star Hotel & Spa
 • Mat & dryck - All Inclusive

Ta med din egen yogamatta. Vi utövar yoga i mjuka träningskläder och barfota. Du väljer att delta på de aktiviteter du själv önskar.

VÅRA YOGALÄRARE PÅ RESAN

Isabelle Rosberg

Isabelle började spela golf som 9-åring och fick snabbt ett stort intresse för golfen och ett driv att utvecklas. 15 år senare hade detta driv lett till att Isabelle under flera år arbetade heltid som golfproffs bl.a. på Europatouren. Under golfkarriären kom Isabelle i kontakt med yogan som ett komplement till sitt eget idrottsutövande. Yogan blev ett perfekt komplement till den övriga golf- och styrketräningen, för att förebygga skador och för att öva koncentration. Men yogan fick också en central plats i livet genom de positiva effekterna på både andningen och den mentala styrkan som yogan gav. Isabelle har alltid haft träning och sinnet som intresse och är utbildad instruktör i funktionell träning och box samt har arbetat med mental träning och målbildsträning med idrottare och företag. 

Sedan starten av Isabelles yogaresa har yogan vuxit till en livsstil som inspirerar och hjälper henne i många olika delar av livet. Nu har Isabelle varit yogalärare i över 15 år och inspireras av yogamöten och möjligheten att förmedla kombinationen av kraften i yogans positioner med tankens kraft. Isabelle är yogalärare på Yogayama Norrköping och som dagtidsjobb arbetar hon som marknadschef på ett konsultföretag.

Catharina Flodin Boman

Catharina är i grunden idrottslärare och har sen tidigt 90-tal arbetat som gruppinstruktör på olika gym. Hon startade sin yogaresa år 2000 och har allt sedan dess utövat och instruerat i yoga. Hon har certifierad utbildning i Hatha-och Vinyasa yoga samt utför Reiki. Att bli yogalärare eller guide som hon helst ser sig menar hon är en livslång väg av lärande och hon känner en otroligt stor glädje, stolthet och ödmjukhet att få förmedla detta till andra.

”När jag för första gången möttes av yoga kände jag en otrolig värme, spänning och samtidigt frustration. Värme i kroppen, lugn och ro som jag då var i stort behov av. Spänning för att det var en utmaning att göra saker med min kropp som jag inte gjort tidigare och frustration över den utmaning som jag möttes av, dels muskulärt men också känslan av klumpighet och stelhet.”

Idag vet hon att dessa känslor är naturliga och att de flesta kan känna igen sig. Att bära med sig vetskapen om att vi alla har olika förutsättningar och att vi måste respektera oss själva som vi är, är otroligt viktigt för Catharina. Det fina med yogan är att den passar alla oavsett bakgrund. Det genuina med den är att alla kan vara med oavsett om det är barn, äldre, rörelsehindrade eller elitidrottare.

Idag arbetar Catharina som specialpedagog inom skolvärlden och som yogalärare på Yogayama i Norrköping.

Eva Vestlie Kastensson

Eva driver och äger Yogayama Norrköping sedan drygt två år. Yogayama är en ny franchisekedja och Norrköping var först ut i landet 2017. Eva är från början civilekonom och yogan kom in i relativt sent i Evas liv efter en lång karriär inom bank och finans. Hon brinner för att få hjälpa andra att utvecklas inom yoga och fördjupa sin förståelse för yoga, dess historia, filosofi och hur den kan användas för en mer hållbar livsstil. Innan hon bestämde sig för att satsa på att bli Franchisetagare i Norrköping ställde hon sig frågan om hon kunde ”ha det roligaste hon visste i livet som yrke”. Efter en mental detox i Indien i total tystnad i 10 dagar bestämde hon att detta skulle bli hennes nya liv, då Yogan får henne att må fantastiskt bra. Eva känner en stor glädje inför att vara med och sprida yogans budskap och dess verktyg för personlig utveckling.

HUR BOKAR JAG DENNA RESA?

Resan bokas enklast genom att klicka in på hotellet du finner här nedan. Vill du ha hjälp med att boka din resa är du välkommen att ringa Turkietresor på 08-545 55 700.

Pris från:
12 795:-

Hotell

Yogayama - Viking Star Hotel & Spa 1 vecka med All Inclusive (Kemer)

Yogayama - Viking Star Hotel & Spa 1 vecka med All Inclusive (Kemer)

I den gröna och vackra kuststaden Kemer hälsar vi er välkomna till vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Här njuter man av semesterdagarna från tidig morgon till sen k... Läs mer »
Stranden 600 m
Lokalt centrum 450 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
12 795:-
eller från 1 066:-/mån