Yoga i Side med Anne

VÄLKOMMEN till en inspirerande vecka med fokus på yoga, återhämtning och välbefinnande för både kropp och själ. Ett fantastiskt sätt att koppla bort vardagen, njuta av fullständig avkoppling och hämta ny energi i en spännande miljö!

 

Dagarna inleds med MediYoga. Senare på eftermiddagen YinYoga. Mellan yogaklasserna kan du välja att ta det lugnt, bada i havet, umgås vid poolen, promenera vid stranden, utforska närområdet eller njuta av sanddynorna. Eller varför inte delta i en utflykt till antika Side med en mindfulness promenad bland olivlundar och antika ruiner?

Resan leds av Anne Brolin Birath som till vardags driver en kroppsateljé i Göteborg där hon erbjuder MediYoga, YinYoga och MIMY-kurser.

MediYoga: en terapeutisk yogaform, som idag också erbjuds i svensk sjukvård. Den innehåller medveten andning, yogaövningar, avslappning och meditation.

YinYoga: genom att hålla yogapositioner i 3-5 minuter stimulerar vi bindväven och energikanalerna. Du praktiserar samtidigt medveten närvaro. YinYoga fyller dig med energi och lugnar sinnet.

Mindfulness: integrerar attityder från mindfulness i min guidning, såsom att släppa taget, tålamod, ödmjukhet...

Reflektion: ett möte med givande och tagande. Vi samtalar i en mindre grupp varje dag och reflekterar tillsammans över olika teman som tillit, att släppa taget, livskvalitet, tacksamhet m.m.

Godnatt Yoga: en kväll avslutar vi dagen med ett rogivande pass för vila och återhämtning.

Anne Brolin Birath

Anne är fysioterapeut, lärare och terapeut i MediYoga, YinYoga instruktör, Mindfulness och MediYoga instruktör.

Hon brinner för att ge dig verktyg så att du får möjlighet att utvecklas med yogans hjälp, ge dig redskap för att leva mer i nuet, lyssna inåt och hitta din balans i vardagen.

Yogaövningarna anpassas efter dina behov. Alla kan vara med! Anne guidar samtidigt som du lyssnar på din kropp och utgår från dina egna förutsättningar. Annes fokus ligger på att hjälpa dig att hitta uppmärksamhet och närvaro i kroppen, både i stillhet och i rörelse.

Jag ser fram emot att träffa dig i Side och inspirera dig!

DATUM

29 eller 30 september - 6 eller 7 oktober 2018
Avresa från Stockholm: 29 september. Hemresa 6 oktober
Avresa från Göteborg: 30 september. Hemresa 7 oktober.

PRISER

Dubbelrum per person: 11 700:-
Enkelrumstillägg: 2 500:-

DET HÄR INGÅR

  • Två yogapass per dag, reflektion samt en mindfulness promenad, meditation i sanddynorna och godnattyoga.
  • Flyg (t/r) inkl. bagage
  • Transfer
  • Boende på Side Star Resort Hotel
  • Mat & dryck - All Inclusive
  • Yogamatta/Yogatillbehör (tillhandahålls av arrangören)

VEM KAN DELTA?

Den här veckan är till för alla. Inga förkunskaper krävs.

HUR BOKAR JAG DENNA RESA?

Resan bokas enklast genom att klicka in på hotellet du finner här nedan. Vill du ha hjälp med att boka din resa är du välkommen att ringa Turkietresor på 08-545 55 700.

Pris från:
11 700:-

Hotell

Yoga vecka på Side Star Resort Hotel (Side)

Yoga vecka på Side Star Resort Hotel (Side)

*****
Side Star Resort är ett hotell av hög klass med All Inclusive, beläget på den turkiska rivieran längs den fantastiska sandstranden i Side. Här finns allt ... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 700 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
11 700:-
eller från 975:-/mån