Yoga i Side med Anne

VÄLKOMMEN till en inspirerande vecka med fokus på yoga, återhämtning och välbefinnande för både kropp och själ. Ett fantastiskt sätt att koppla bort vardagen, njuta av fullständig avkoppling och hämta ny energi i en spännande miljö!

 

Dagarna inleds med MediYoga. Senare på eftermiddagen YinYoga. Mellan yogaklasserna kan du välja att ta det lugnt, bada i havet, umgås vid poolen, promenera vid stranden, utforska närområdet, njuta av sanddynorna, delta i utflykt till Antika Side med en mindfulness promenad bland olivlundar och antika ruiner.

Resan leds av Anne Brolin Birath som till vardags driver en kroppsateljé i Göteborg där hon erbjuder MediYoga, YinYoga och MIMY-kurser.

MediYoga, en terapeutisk yogaform, som idag också erbjuds i svensk sjukvård. Den innehåller medveten andning, yogaövningar, avslappning och meditation.

YinYoga, genom att hålla yogapositioner 3-5 minuter stimulerar vi bindväven och energikanalerna. Du praktiserar samtidigt medveten närvaro. YinYoga fyller dig med energi och lugnar sinnet.

Mindfulness: jag integrerar attityder från mindfulness i min guidning, såsom släppa taget, tålamod, ödmjukhet...

Reflektion, ett möte med givande och tagande. Vi samtalar i en mindre grupp varje dag och reflekterar tillsammans över olika teman som tillit, släppa taget, livskvalitet, tacksamhet...

Godnatt Yoga, en kväll avslutar vi dagen med ett rogivande pass för vila och återhämtning.

Anne Brolin Birath

Anne är fysioterapeut, lärare och terapeut i MediYoga, YinYoga instruktör, Mindfulness och MediYoga instruktör.

Hon brinner för att ge dig verktyg så att du får möjlighet att utvecklas med yogans hjälp, ge dig redskap för att leva mer i nuet, lyssna inåt och hitta din balans i din vardag.

Yogaövningarna anpassas efter dina behov. Alla kan vara med! Anne guidar och du lyssnar på din kropp och utgår från dina egna förutsättningar. Hennes fokus ligger på att hjälpa dig att hitta uppmärksamhet och närvaro i kroppen, både i stillhet och rörelse.

Jag ser fram emot att träffa dig i Side och inspirera dig!

DATUM

30 september - 7 oktober 2018
Avresa från Göteborg, 30 september. Hemresa 7 oktober.

PRISER

Dubbelrum per person: 11 700:-
Enkelrumstillägg: 2 500:-

DET HÄR INGÅR

  • Två yoga pass per dag, reflektion samt en mindfulness promenad, meditation i sand dynorna och godnattyoga.
  • Flyg (t/r) inkl bagage
  • Transfer
  • Boende på Side Star Resort Hotel
  • Mat & dryck - All Inclusive
  • Yogamatta/Yogatillbehör tillhandahålls av arrangören

VEM KAN DELTA?

Den här veckan är till för alla. Inga förkunskaper krävs.

HUR BOKAR JAG DENNA RESA?

Vet du redan nu att du vill med på denna resa så kan du boka direkt via länken "Boka Yoga i Side med Anne" här nedan. Vill du läsa mer om hotellet Side Star Resort Hotel så finner du mer information om hotellet nedan och kan därifrån gå vidare i bokningsflödet för att boka din plats på resan. Du kan även ringa Turkietresor på 08-545 55 700 om du vill ha hjälp med att boka din resa.

Boka Yoga i Side med Anne

Pris från:
11 700:-

Hotell

Yoga vecka på Side Star Resort Hotel (Side)

Yoga vecka på Side Star Resort Hotel (Side)

*****
Side Star Resort är ett hotell av hög klass med All Inclusive, beläget på den turkiska rivieran längs den fantastiska sandstranden i Side. Här finns allt ... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 700 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
11 700:-
eller från 975:-/mån