Vandringar

Vandringar - en upplevelse för både kropp och själ.

För dig som vill kombinera nytta med nöje på semestern är vandringsresor det perfekta alternativet. Vi erbjuder flera olika typer av vandringsresor innehållande fantastiska naturupplevelser och fascinerande landskap.

Vandring i Kackar

Bergsvandring vid Svarta havet Upplev en vecka med fina naturupplevelser i nordöstra Turkiet. Kackarbergen är en del av de Pontiska Alperna- bergskedjan som går längs Svarta havets sydkust, från Kaukasus till Istanbul. Detta dramatiska bergslandskap innehåller brusande floder, insjöar, höga bergstoppar...Läs mer »

Vandring i Kappadokien

Vandring i ett av naturens underverk Följ med på en vecka med fantastiska naturupplevelser. Färden går genom skog, berg och dalar. Målet är de enorma sandstensformationerna i Kappadokien, ett säreget månlandskap som bildats genom vulkanutbrott och sedan formats av vind och vatten genom tusentals år....Läs mer »

Vandring i Lykien

Vandringsturer i vackra miljöer En vecka med vandringsturer vid foten av Taurusbergen. Vi har den trivsamma ranchen Berke som utgångspunkt och gör dagliga vandringsturer i det vackra bergs- och kustlandskapet däromkring. OBS! Endast för gruppbokningar! Minst 15 deltagare krävs för att genomföra resan. Vänligen...Läs mer »