Turkietresor Beyond

Turkietresor Beyond - resor till över 30 länder

Sedan 2007 har vi haft nöjet att hjälpa kunder med deras resor till Turkiet. Många av våra kunder är så nöjda att de återkommer år efter år och bokar sina resor till Turkiet med oss. Många har efterfrågat fler resmål hos oss och det har vi nu tagit fasta på. Nu är vi oerhört glada att i samarbete med Trip X kunna erbjuda gamla som nya kunder resor till över 30 länder, bl.a. SpanienGrekland, Kroatien, USA, Thailand och mycket mer. Förutom sedvanliga sol & bad resor erbjuder vi nu även storstadsresor till ytterligare ca:100 resmål. Tack vare en mycket intelligent lösning som söker plats på alla tillgängliga flygbolag och billigaste alternativen på ditt valda hotell kan vi med gott samvete lova er dom absolut bästa priserna på marknaden.

  • Alltid billigaste alternativet först!
  • Handplockade hotell!
  • Lätt, snabbt och tryggt!
  • Inga mellanhänder!
  • Första minuten vinner!
  • Lägst pris – Prisgaranti!

Absolut lägsta flygpris
+    Garanterade minipriser på handplockade hotell
+    Extremt låga administrationskostnader
+    Inga mellanhänder
=    Lägst pris

Svårare än så är det inte att vara bäst på pris. Om du på något sätt lyckas finna exakt samma resa billigare så inte bara matchar vi det lägre priset, vi ger också prisskillnaden som hittelön i form av rabatt på din resa. Prisjämförelsen skall göras innan bokning, på våra förpaketerade resor och gäller avresor mer än 30 dagar framåt i tiden.

Detaljerad information

Turkietresor Beyond, kvalité till bästa pris!

Alltid billigaste alternativet först!
Vi föreslår alltid det lägsta priset på valda datum. Oftast får du flera flygalternativ att välja mellan och kan lätt välja mellan de olika alternativen. Passar inte det billigaste alternativet klickar du bara på något annat alternativ. Du kan självklart begränsa maximal restid och därmed eliminera flyg du inte är intresserad utav. Flygkostnaden är aldrig högre än flygbolagens egna priser, oftast är den lägre på grund av våra volymrabatter.

Handplockade charterhotell!
Alla våra hotell är noggrant kontrollerade och handplockade för att passa svenska resenärer. Vår filosofi är att göra det så enkelt som möjligt för våra gäster så dem slipper problem och krångel. Ett led i vårt förenklingsarbete är att inte erbjuda de allra enklaste hotellen då dem ibland skapar besvikelse och missnöje hos gästerna. Tack vare direktavtal med de flesta hotellen erbjuder vi alltid garanterade minipriser. Medans hemsidor som Booking.com, Hotels.com mfl ofta får provision på 25-30 % utav hotellen, ger vi dessa provisioner som rabatt till våra kunder, vilket innebär att våra hotellpriser oftast är 25-30 % lägre än på hotellens egna hemsidor och dessa bokningssidor.

Lätt, snabbt och tryggt!
På några få sekunder visar vi absolut lägsta pris på valda datum till önskad destination. En egen sökning på internet efter de bästa priserna som vi har, tar i vanliga fall flera timmar och du är ändå aldrig helt säker på att du hittat lägsta pris. Vi är säkra att vi erbjuder det bästa priset och det är tryggt att boka hos oss. Vi är ett svenskt företag och omfattas av lagen om resegaranti. Om du mot förmodan skulle drabbas av något problem under din resa så finns vi till hands för att hjälpa dig. Du betalar lätt och säkert via din internetbank, ditt kreditkort, mot faktura eller på avbetalning.

Inga mellanhänder!
För att kunna erbjuda marknadens absolut bästa priser har vi skippat dyra mellanhänder! Med vår helt automatiserade modell eliminerar vi alla onödiga kostnader som du som kund i slutändan får betala. Vi kan därigenom minimera alla kostnader och vågar således ge dig en prisgaranti. Vi är allergiska mot omkostnader som inte tillför din semester något mervärde. Billiga resor ska det vara!

Första minuten vinner
Många av de flygbolag som vi samarbetar med säljer de billigaste flygstolarna först. Priserna stiger allt eftersom och når slutligen en högsta nivå 5-10 dagar före avgång. Hotellen erbjuder samtidigt ofta höga rabatter på bokningar som görs 2-3 månader innan resan. Normalt sparar du 15-20% när du bokar hos oss.

Lägst pris – Prisgaranti!

Absolut lägsta flygpris
+    Garanterade minipriser på handplockade hotell
+    Extremt låga administrationskostnader
+    Inga mellanhänder
=    Lägst pris

Svårare än så är det inte att vara bäst på pris! Om du på något sätt lyckas finna exakt samma resa billigare så inte bara matchar vi det lägre priset, vi ger också prisskillnaden som hittelön i form av rabatt på din resa. Prisjämförelsen skall göras innan bokning, på våra förpaketerade resor och gäller avresor mer än 30 dagar framåt i tiden.

Tack för ditt besök på Turkietresor Beyond, hoppas att du hittar din nästa resa med oss !