Träningsläger

Ta med vännerna i klubben eller föreningen på ett träningsläger i härliga miljöer. Vi kan hjälpa er med ert träningsläger oavsett om ni är en förening som vill träna fotboll, kickboxning, tennis eller är en grupp som vill yoga eller utöva andra träningsformer. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi ett program för att göra ert träningsläger så minnesvärt som möjligt. Vi hjälper er med allt det praktiska som att boka träningsanläggningar och andra kringarrangemang så som utflykter.

Fyll i en förfrågan med era önskemål så hör vi av oss till er.  

Träningsläger - Fotboll

Träningsläger i perfekta omgivningar. Förbered laget inför den kommande säsongen med ett intensivt och motiverande träningsläger i vackra Turkiet, som ni kan kombinera med sol och bad. Vi erbjuder flera olika hotell med tillhörande träningsanläggning i världsklass! I våra fotbollsläger...Läs mer »

Gruppresa - Golf

En golfresa precis som ni vill ha den Har du ett nätverk med sköna spelsugna golfkompisar? Varför inte skapa en helt egen skräddarsydd golfresa och låta oss vara teknisk arrangör? Vi hjälper dig med allt det praktiska. Alla grupper har olika behov och vi hjälper gärna dig och din grupp att sätta...Läs mer »

Kickboxning

Träningsläger i Turkiet I Kemer har vi vår alldeles egen kampsportklubb, Viking Kickboxing Club, med möjlighet att träna och testa på framförallt kickboxning men även andra kampsporter. Här kan både motionär och elit  kickboxas. Vi har haft flertalet klubbar på träningsläger...Läs mer »