Sunlight Garden***+

Sunlight Garden, Side Turkiet - Hotellområdet
Sunlight Garden, Side Turkiet - Pool
Sunlight Garden, Side Turkiet - Hotellrum
Sunlight Garden, Side Turkiet - Hotellrum
Sunlight Garden, Side Turkiet - Badrum
Sunlight Garden, Side Turkiet - All Inclusive
Sunlight Garden, Side Turkiet - All Inclusive
Sunlight Garden, Side Turkiet - Poolområde
Barnvänligt hotell med stora rum

Detta trevliga All inclusive-hotell är perfekt för stora familjer. Ett vackert hotellområde där apelsin- och olivträd får alla att känna sig hemma. Hotellet består av flera byggnader runt två stora solterrasser med pool, barnpool och poolbar. Poolerna är öppna från slutet av april till slutet av oktober. Minimarket, dart, bordtennis, Spa, massage och spelrum finns på hotellet (vissa aktiviteter mot avgift). Underhållning både dag- och kvällstid, internationell miniclub och lekplats. På stranden finns gratis solstolar och parasoll för hotellets gäster.

Rummen

Familjerum med två rum varav det ena rummet har dubbelsäng och den andra har två enkla sängar (den ena för barn under 12). Familjerum med tre rum består av ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkla sängar samt ett vardagsrum med bäddsoffa. Familjerum med fyra rum består av ett sovrum med dubbelsäng, det andra sovrummet har två enkla sängar och det tredje sovrummet har en enkelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa. Familjerum med fyra sovrum har luftkonditionering endast i vardagsrummet samt i ytterligare ett av rummen. Alla familjerum har vattenkokare, kylskåp samt luftkonditionering i ett av rummen (centralt inställt gradantal). Kassafack (mot avgift) och telefon. Vissa familjerum är något slitna. Klinker- eller laminatgolv. Badrum med wc, dusch och hårtork. En eller två balkonger.

Rumstyper

  • Familjerum med 2 rum för 3-4 personer (max 3 vuxna och ett barn under 12 år)
  • Familjerum med 3 rum för 3-5 personer
  • Familjerum med 4 rum för 4-6 personer 
  • Dubbelrum för 2 + 1 extrabädd

Övrigt

Turistområde med genomfartstrafik och närliggande moské kan uppfattas som störande. Hotellet består av 126 familjerum fördelade på 34 byggnader. Byggt 1997, renoverat 2005/2011/2014/2015. Trappor och nivåskillnader inom området. Ingen hiss. Fri WiFi i receptionen (begränsad). Gratis badbuss till stranden. Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa, Mastercard och Eurocard. Lokalt centrum: 150 m, Side centrum: 2,3 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 550 m
Lokalt centrum 150 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja
Luftkond. Ja
Kassafack Ja
Hiss Nej
Ant. våningar 3
Ant. rum 126
Byggt 1997
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Sunlight Garden - All inclusive

OBS! Enkel All Inclusive

Mat och dryck

I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag i form av buffé.
  • Frukost 07:30-10:00
  • Lunch 12:00–14:00
  • Middag 19:00–21:00
  • Kakor och kaffe/te vid poolbaren 16:00–17:00
  • Glass 13:30-15:30

Lokala drycker, med och utan alkohol, ingår mellan 11:00 – 23:00 samt till frukost (bla. kaffe/te samt ofta apelsindryck eller liknande).

För barn

Miniclub (ej skandinavisktalande personal) för barn 4 -12 år. Lekplats

Övrigt

Gratis badbuss. Solstolar och parasoll på stranden. Bordtennis dagtid och turkiskt bad. 

Mot extra avgift

Alla importerade drycker, färskpressad juice, olika kaffesorter. Drycker efter 23:00. Mat och dryck i strandbaren. Massage och behandling, internethörna, tvättservice samt biljard.

Observera att ändringar kan förekomma utan förvarning gällande tider, öppethållande och innehåll. Mer information kan normalt fås på plats på hotellet. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive-paketet upphör att gälla när man checkar ut och senast kl. 12.00 avresedagen. Åldersgräns för alkoholservering 18 år. I början och slutet på säsongen när hotellen inte har så många gäster eller p.g.a. väder, kan vissa aktiviteter och faciliteter som exempelvis vissa á la carterestauranger, pooler mm. ha begränsade öppettider eller vara helt inställda/stängda.

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!

Andra kunder har även tittat på:

Sun Beach Park Hotel

Sun Beach Park Hotel

***+
All inclusive-hotellet för alla
På detta All inclusive-hotell finns allt du behöver för en avslappnande semester. Beläget i charmiga Side med närhet till både strand och lokalt centrum. Hote... Läs mer »
Stranden 150 m
Lokalt centrum 150 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja