Suncity Relax Apart & Hotel***+

Lägenhetshotell i vackra omgivningar

Nyrenoverat hotell (2018) med vackra omgivningar. Hotellområdet har ett poolområde med tre pooler varav två för barnen. Spelrum, dart, minimarket, frisörsalong samt växlingskontor. Varje vecka bjuds det på turkisk afton för hotellets gäster.

Rummen

Familjerum med två rum varav det ena rummet har dubbelsäng och det andra har bäddsoffa för två. Max fyra personer. Lägenheter med tre rum. Sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och en extrabädd. Max fem personer. Alla rum/lägenheter har balkong eller terrass, telefon, satellit-TV, keramikgolv och kyl. Lägenheterna har även enklare köksutrustning. Luftkonditionering, kassafack och wifi mot en avgift. Badrum med wc, dusch och hårtork. 

Rumstyper
•    Familjerum med 2 rum för 2-4 personer 
•    Trerumslägenheter för 3-5 personer

Övrigt

Turistområde med genomfartstrafik kan uppfattas som störande. Hotellet består av familjerum och trerumslägenheter fördelade på fyra byggnader. Byggt 2010, renoverat 2018. Trappor och nivåskillnader inom området. Ingen hiss. Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa och Mastercard. Lokalt centrum: 300 m, strand 1 km. Busshållplats: 300m.

 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1 km
Lokalt centrum 300 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Internet Mot avgift
Kassafack Mot avgift
Hiss Nei
Ant. våningar 3
Byggt 2010/2018
Måltider Inga måltider

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!