Specialresor

Turkiet mer än sol och bad!

Vi har flera specialresor och hjälper dig gärna att skräddarsy din drömresa. Oavsett om det är golf, träningsläger i fotboll eller en grupp och konferensresa.

 

Grupper & konferenser

Låt endast fantasin sätta gränserna Vi på Turkietresor ser till att er konferens – eller gruppresa blir en minnesvärd upplevelse. Vi arrangerar stora och små gruppresor till samtliga av våra resmål i Turkiet. Hos oss är alla välkomna - oavsett om ni är en bridgeklubb, skolklass, ett...Läs mer »

Träningsläger - Fotboll

Träningsläger i perfekta omgivningar Förbered laget inför den kommande säsongen med ett intensivt och motiverande träningsläger i vackra Turkiet, som ni kan kombinera med sol och bad. Vi erbjuder flera olika hotell med tillhörande träningsanläggning i världsklass! I paketet ingår...Läs mer »

Golfgruppresa

En golfresa precis som ni vill ha den Har du ett nätverk med sköna spelsugna golfkompisar? Varför inte skapa en helt egen skräddarsydd golfresa och låta oss vara teknisk arrangör? Vi hjälper dig med allt det praktiska. Det bästa av allt är att du som "gruppchef" får ett unikt pris (gratis/alternativ...Läs mer »

Kryssning

Upplev en drömlik båtsemester i den turkiska skärgården Tillbringa härliga dagar i skärgården där du kan upptäcka orörda små vikar och bada i det kristallklara havet. Var med och upplev en fantastisk färd bland öarna i en Gületbåt där du får chansen att...Läs mer »

Rundresor

För dig som anser att besöket i Turkiet bör innehålla mer än bara sol och bad har vi rundresor fyllda med upplevelser.Läs mer »

Klassresa

Låt oss på Turkietresor skräddarsy den perfekta skolresan åt er klass. Upptäck underbara Turkiet med er skolklass. Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta klassresan, allt efter era önskemål. Turkiet bjuder på personlig service, förmånlig prisnivå och dagarna kan fyllas med mer...Läs mer »