Skolresa

Låt oss på Turkietresor skräddarsy den perfekta skolresan åt er klass.

Upptäck underbara Turkiet med er skolklass. Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta skolresan, allt efter era önskemål.

Turkiet bjuder på personlig service, förmånlig prisnivå och dagarna kan fyllas med mer än bara sol och bad. Här möts ni av en avslappnad atmosfär, vänliga och nyfikna människor. 

Låt oss hjälpa er att finansiera er skolresa

När ni bestämt att resa med oss och bokat er skolresa så kommer vi att ge er klass ett presentkort på en resa som ni kan använda på exempelvis ett lotteri på skolbasar eller liknande. Det brukar vara ett välkommet tillskott i skolkassan och hjälper er att finansiera delar av er skolresa med oss. Kontakta oss för detaljer. 

Ni bestämmer innehåll och aktiviteter

Kontakta oss så skräddarsyr vi den perfekt resan till er skolklass.
  • Kanske ett besök på en turkisk skola för att utbyta erfarenheter och få en fördjupad insyn i hur det turkiska skolväsendet fungerar.
  • Varför inte full fart en heldag på ett vattenland…
  • Kultur. Turkiet bjuder på massor av sevärdheter. Varför inte en heldagstur till Pamukkale och ett dopp i Kleopatras pool? Eller den antika teatern Aspendos?
  • Maten. Det turkiska (ottomanska) köket räknas som ett av de mest inflytelserika i världen och maten brukar beskrivas som enkel, men välsmakande.  

Vi lovar att ge er det bästa priset och en personlig service där vi sätter er skolklass i första rummet.

Kontakta oss på info@turkietresor.se eller telefon 08-54555700 så hjälper vi er.