Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf.
 Hej Jonathan!

Berätta om er golfresa.
Jag och tre goda kamrater åkte ner till Belek för att ge oss själva bästa förutsättningar inför golfsäsongens start i Sverige. Turkiet är ett land som alltid legat mig varmt om hjärtat och du hittar inte bättre golfbanor till så bra priser som du kan göra i Belek.

Vilka banor spelade ni?
Vi spelade framförallt på Cornelia Golf Clubs anläggning med 3 st 9-hålsslingor men även en runda på Montgomerie Maxx Royal. Banorna var i perfekt skick och klimatet hade inte kunnat vara bättre. Vi fick spela tidigt på morgonen och det var inte några problem med att få starttider.

Vad var det bästa med er golfresa?
All fantastisk golf!!! Vi spelade 108 hål på 4 dagar så när vi spelade första rundan i Sverige hade vi ett härligt övertag mot andra kompisar som inte följde med. Personalen på banorna var mycket trevliga och tog hand om oss på ett ypperligt sätt.

Hur var hotellet?
Mycket bra! Trevlig omgivning, riktigt bra mat i restaurangerna och vi utnyttjade den fantastiska SPA-anläggningen varje dag!

Kan du rekommendera andra golfare att resa till Turkiet på en golfresa?
Till alla som vill uppleva golfbanor i världsklass men inte vill betala 1000kr för en greenfee, åk till Belek! Ni kommer inte bli besvikna!
 

Golf i Belek

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer...Läs mer »