Reseförsäkringar

När du bokar din resa så är det viktigt att vara försäkrad om olyckan skulle vara framme. I samarbete med Försäkringsbolaget ERV erbjuder vi dig marknadens mest heltäckande reseförsäkringar. Reseförsäkringarna bokar du samtidigt som du bokar din resa.

 Några exempel på vad som ingår 

  • Ny resa. Blir du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och blir sängliggande/vila på rummet mer än halva din resa, kan du och en medresenär eller hela familjen få en helt ny resa.
  • Ersättning per dag. Om resan inte blir som du tänkt dig, till exempel om du stukar handleden på golfresan och inte kan spela golf eller får öroninflammation på sol- och badresan så du inte kan bada, får du ersättning per förstörd semesterdag.
  • Ingen självrisk. Vår Semesterförsäkring ersätter självrisken i din hemförsäkring om du blir sjuk eller skadar dig och måste uppsöka läkare.
  • Kom ikapp resan. Om du missar din anslutning för att flyget eller tåget är försenat får du ersättning för exempelvis nya flygbiljetter så att du kan fortsätta din resa.
  • Försening. Om du eller ditt bagage blir försenat på ut- eller hemresan får du förseningsersättning

Semesterförsäkringen

 En kompletterande försäkring till hemförsäkringen. Denna försäkring är utformad så att de täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett komplett skydd mot det som kan hända under resan, utan att du blir dubbelförsäkrad.

Priser nedan gäller vuxna och barn (samt spädbarn):
1 vecka 325:-/pers.
2 veckor 535:-/pers.
 
Semesterförsäkringen gäller endast för person som är stadigvarande bosatt i Sverige och registrerad i svensk allmän försäkringskassa, om inte annat i förväg har avtalats med ERV.

Informationsblad
Villkor

Reseförsäkring komplett

Denna försäkring ska tecknas om man saknar hemförsäkring.

Priser för vuxna:
1 vecka 902:-/pers.
2 veckor 1399:-/pers.

*Priser för barn 0-11 år:
1 vecka 445:-/pers.
2 veckor 690:-/pers.

*Gällande Reseförsäkring Komplett: Barnpriset gäller endast ifall även vuxna tecknar försäkring. Ifall man vill teckna försäkring endast för barn så gäller vuxenpris.

Reseförsäkring Komplett gäller endast för person som är stadigvarande bosatt i Norden och registrerad i nordisk allmän försäkringskassa, om inte annat i förväg har avtalats med ERV.

Informationsblad
Villkor