Reseförsäkringar

När du bokar din resa så är det viktigt att vara försäkrad om olyckan skulle vara framme. I samarbete med Försäkringsbolaget ERV erbjuder vi dig marknadens mest heltäckande reseförsäkring. Reseförsäkringen bokar du samtidigt som du bokar din resa.

 Några exempel på vad som ingår 

  • Ny resa. Blir du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och blir sängliggande/vila på rummet mer än halva din resa, kan du och en medresenär eller hela familjen få en helt ny resa.
  • Ersättning per dag. Om resan inte blir som du tänkt dig, till exempel om du stukar handleden på golfresan och inte kan spela golf eller får öroninflammation på sol- och badresan så du inte kan bada, får du ersättning per förstörd semesterdag.
  • Ingen självrisk. Vår Semesterförsäkring ersätter självrisken i din hemförsäkring om du blir sjuk eller skadar dig och måste uppsöka läkare.
  • Kom ikapp resan. Om du missar din anslutning för att flyget eller tåget är försenat får du ersättning för exempelvis nya flygbiljetter så att du kan fortsätta din resa.
  • Försening. Om du eller ditt bagage blir försenat på ut- eller hemresan får du förseningsersättning

Semesterförsäkring

En kompletterande försäkring till hemförsäkringen. Denna försäkring är utformad så att de täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett komplett skydd mot det som kan hända under resan, utan att du blir dubbelförsäkrad.

Priser nedan gäller vuxna och barn (samt spädbarn):
1 vecka 325:-/pers.
2 veckor 535:-/pers.
 
Semesterförsäkringen gäller endast för person som är stadigvarande bosatt i Sverige och registrerad i svensk allmän försäkringskassa, om inte annat i förväg har avtalats med ERV.
 Produktfaktablad
Villkor