Program 2018

Äntligen har vi börjat släppa delar av programmet för 2018. De närmsta veckorna kommer vi löpande släppa upp fler resor, hotell och nyheter. Så håll koll på denna sida om du inte vill riskera att missa något! Har vi redan släppt ditt favotithotell? Kom i håg att de bästa rummen försvinner snabbt och vill du resa två veckor bör du även passa på att boka din resa i tid.

Håll dig uppdaterad
Vill du inte riskera att missa några av våra nyheter och erbjudanden? Anmäl dig då till vårt inspirerande nyhetsbrev. Prenumerera på vårt nyhetsbrev  » 

Eller kolla in vår facebooksida där vi också bjuder på härlig reseinspiration. Turkietresor på Facebook »

Alanya

Semesterparadiset som aldrig sover I Alanya finns den perfekta kombinationen av strand och stad. Här får du möjlighet att njuta av underbart strandliv, härlig turkisk mat, välja och vraka bland utflykter eller shoppa i moderna köpcenter och traditionella basarområden. Utbudet är stort och på nära...Läs mer »

Side

Småbarnsfamiljens första val med långgrunda stränder så långt ögat kan nå Det är lätt att tycka om Side. Här finns något för alla smaker, vackert paketerat i antika omgivningar. Side är älskat för sina vackra och gyllene stränder. Gamla stadsdelen ligger på...Läs mer »

Kemer

Elegant semesterort med mycket charm Tidigare var Kemer en slumrande liten och lugn fiskeby men har under de senaste åren vuxit och är nu en av Turkiets mest populära semesterorter. Kemer är underbart vackert beläget vid havet, grönt och frodigt med apelsinodlingar och de pinjeträdklädda Taurusbergen...Läs mer »

Antalya

Shopping, kultur, sol och bad Denna vänliga och charmiga metropol är perfekt för den som vill ha det bästa av staden och stranden. Dagar med bad, sol och båtturer eller dagar av shopping, kulinariska upplevelser, kultur och antika ruiner. Möjligheterna för en perfekt semester är oändliga. Antalya har flera...Läs mer »

Belek

Golf, sol och bad i första klass Kilometerlång ljus sandstrand, moderna hotell och vidsträckta golfbanor i vackra, gröna omgivningar. Familjesemester, lyxsemester för två eller golfsemester för den kräsna golfentusiasten – Belek är planlagt in i minsta detalj för att skapa en vacker och exklusiv...Läs mer »