Partnerresor

Här har vi samlat alla resor som sker i samarbete med en partner, är en specialresa eller unika avresedatum. Dessa resor skiljer sig från vårt vanliga utbud med flyg och hotell. Läs på respektive resa vad som ingår och hur du bokar. 

Hälsoresa med Kajsa & Jocke

Häng med på Hälsoresa med Kajsa & Jocke i vår! Denna resa är för dig som vill testa på någon typ av träning du kanske inte provat ännu, oavsett om du är vältränad eller om du aldrig tränat förut. Vi gillar varierad grundträning där man utmanar sig själv...Läs mer »8 dagarfrån 9 995:-

Kemer Dansfestival

Turkietresor och Viking Star Hotel & Spa önskar dig hjärtligt välkommen till Kemer dansfestival  2019! Den 26 April går startskottet för Kemer dansfestival, där dansglädje kombineras med sol, bad, spännande utflykter och nya bekantskaper. Under festivalen i april och oktober förvandlas...Läs mer »

Kemer Shantyfestival

Bergens Skipperförening och Gunvald Magnar Isaksen välkomnar till Shantyfestival i vackra Kemer på Antalya-kusten! Upplev en vecka med sol, strand och sång i fantastiska omgivningar. Stadsvandring, båttur och utflykter ingår i resans program och pris. Boende på Viking Star Hotel & Spa, ett fyrstjärnigt...Läs mer »8 dagarfrån 9 650:-

Resa med Pontus Helander

Vi gör det igen… häng med på en resa du sent kommer att glömma!  Hjärtligt välkomna att följa med till värmen i Turkiet under våren. Vi blir en härlig grupp som får uppleva värme, vänskap och glada upptåg i Kemer. Det brukar bli en resa utöver det vanliga, som...Läs mer »