Park Hotel**+

Park Hotel är det perfekta hotellet för ungdomar, par och för dig som vill ha nära till allt. Från hotellet har du endast 250 m till shopping och restauranger. Den berömda Kleopatrastranden ligger endast 500 m bort. Park Hotel är ett givet alternativ för dig som vill bo mitt i centrum. Här bor du nära Alanyas fartfyllda nattliv där du finner bargatan och nattklubbar.

Park Hotel är ett enkelt hotell som har ett charmigt litet poolområde med poolbar där du kan svalka dig med något gott att dricka eller bara umgås. Det är även här frukostbuffén serveras på morgonen. På hotellområdet finner du även Park Café, som är en populär samlingspunkt för hotellets gäster samt lokalbefolkningen. Här kan du spela biljard, röka vattenpipa (mot avgift) beställa något gott att äta från menyn, eller varför inte bara slå dig ner och se en fotbollsmatch på TV?

Rummen

Enkla, ljusa och rymliga rum med sparsam och något sliten inredning. Rummen har dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har klinkergolv, luftkonditionering, kassafack (mot avgift) samt balkong. Badrum med wc/dusch (vissa badrum är små). 

Rumstyper

Dubbelrum för 2 + 1

Övrigt

Stads- och turistområde med lokal trafik kan uppfattas som störande. Totalt 49 rum i en byggnad. Väg måste korsas för att nå stranden. Lokalt centrum 0 m. Stranden 500 m. Shopping 250 m. 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 500 m
Lokalt centrum 0 m
Pool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Luftkond. Ja, mot avgift
Kassafack Ja, mot avgift
Hiss Ja
Ant. rum 49
Måltider Frukost

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!

Andra kunder har även tittat på:

Caligo Apart

Caligo Apart

***
Prisvärt med Alanyas bästa läge
Den familjära stämningen gör att hotellet har många återkommande gäster. Här finns en trevlig restaurang och ett mysigt litet poolområde med barnpool (&... Läs mer »
Stranden 70
Lokalt centrum 80 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Boende nära hav och stad
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel är klassiskt och sparsamt inrett och passar ungdomar och par som vill bo centralt men ändå ha närhet till stranden. Hotellet har en mindre... Läs mer »
Stranden 240 m
Lokalt centrum 100 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja