Övriga restyper

Här hittar du de resor som skiljer sig lite ifrån våra vanliga paketresor med flyg och hotell. Vi erbjuder bland annat flera olika typer av resor så som gruppresor, rundresor, kryssningar samt resor med endast flygstol. Välj det som passar dig bäst. 

Gruppresor

Vi arrangerar stora och små gruppresor till samtliga av våra resmål i Turkiet. Hos oss är alla välkomna - oavsett om ni är en klubb, förening, skolklass, ett större företag eller kompisgäng.Läs mer »

Kryssning

Upplev en drömlik båtsemester i den turkiska skärgården Tillbringa härliga dagar i skärgården där du kan upptäcka orörda små vikar och bada i det kristallklara havet. Var med och upplev en fantastisk färd bland öarna i en Gületbåt där du får chansen att...Läs mer »

Endast flyg

Vi på Turkietresor har ett stort utbud av flygstolar till Turkiet med bra priser. Vi erbjuder "endast" flygstolar tur och retur men även enkelresor på vissa avgångar. I menyn väljer du reslängd och avresort för att sortera sökningen.Läs mer »

Rundresor

För dig som anser att besöket i Turkiet bör innehålla mer än bara sol och bad har vi rundresor fyllda med upplevelser.Läs mer »