Naturundret Kappadokien - Viking Apart***+

Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Poolområdet
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Stranden
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Hotellrum
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Lägenhetshotell
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Kök
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Badrum
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Reception
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Restaurangen
Viking Apart Hotel, Kemer Turkiet - Hotellområdet
Vårt bästa lägenhetshotell i Kemer

Välkommen till en perfekt familjesemester på vårt eget lägenhetshotell! Här erbjuds rymliga lägenheter, familjär atmosfär samt vänlig och personlig service. God stämning och leende gäster är fasta ingredienser på detta hotell. Många bokar nästa resa direkt efter att de lämnat hotellet så här gäller det att vara ute i god tid. Passa på och njut av en god middag i hotellets restaurang eller något läskande från poolbaren.

Hotellet ligger i utkanten av centrum med gångavstånd till butiker, restauranger och supermarket. Stranden nås till fots eller med hotellets badbuss. Där väntar gratis solstolar och parasoll för hotellets gäster. Poolområdet, som har en vuxen- och en barnpool, är en trevlig samlingspunkt med kvällsunderhållning någon kväll i veckan (poolen är stängt under vinter). Hotellet erbjuder faciliteter som dart och bordtennis (vissa faciliteter mot avgift).  

Lägenheterna

Ljusa och moderna lägenheter. Tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och köksdel. Sovrummen har dubbelsäng eller två separata sängar och/eller våningssäng (endast för barn under 12) som extrabädd. Alla lägenheter har telefon, satellit-tv och klinkergolv. Luftkonditionering och kassafack (mot avgift). Pentry med enklare köksutrustning, vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp och balkong (några utan balkong). Badrum med wc, dusch och hårtork.

Lägenhetstyper

  • Tvårumslägenhet för 2 + 1 extrabäddar (utan balkong)
  • Tvårumslägenhet för 2 + 3 extrabäddar (vissa med våningssäng för barn under 12 år)
  • Trerumslägenhet 4-8 pers. ( max 4 vuxna, endast barn under 12 år i våningsäng)

Övrigt 

Turist- och stadsområde med genomfartstrafik. Byggt 1998, renoverat 2008. Totalt 59 rum som är fördelade på två byggnader. Hiss. Några rum vetter mot liten innergård/mur. Hotellets musik och underhållning kan uppfattas som störande för lägenheterna runt poolområdet. Strandhandduk (mot avgift). Fri WiFi i receptionen. Internetcafé (mot avgift). Badbuss till stranden. Frukost mot tillägg. Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa och Mastercard. Lokalt centrum: 600 m.

Avvikelser under perioden 1 dec - 25 mars

Under denna period är poolen stängd. Observera att även andra faciliteter kan komma att vara begränsade eller helt stängda under vintersäsongen. 

Video

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!